Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok a korkülönbség? 14/L és 19/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a korkülönbség? 14/L és 19/F

Figyelt kérdés

Ti mit szólnátok ha a 14 éves lányotok egy 19 évessel találkozna?

Még nem járnak csak annyi, hogy most szeretnének először talizni egymással.

2011. júl. 18. 16:17
 1/8 anonim válasza:
Nemsok...
2011. júl. 18. 16:23
 2/8 krisz936 ***** válasza:

Nem sok..

Szerintem nem ideális de nem is sok

Főleg ha 14 éves létedre éretteb vagy a korodbelieknél főleg agyban..

2011. júl. 18. 16:24
 3/8 anonim válasza:
Szerintem viszont sok. Ilyen fiatalon legalábbis! Később 5 év nem számít majd semmit, de most lehet, hogy nem kéne ezt erőltetni. Saját példámból is kiindulva.. Én 2 év szerelem után koppantam egy hatalmasat, igaz nem csak a korkülönbség volt a hibás, de a döntő probléma ebből adódott. Kétszer is meg kell gondolni az ilyesmit!
2011. júl. 18. 16:28
 4/8 A kérdező kommentje:
És a gyereketeknek megengednétek, hogy talizzon vele?
2011. júl. 18. 16:36
 5/8 krisz936 ***** válasza:

Hát attól, függ.

1, milyen messze van?

2, Miota ismeritek egymást?

3, Mennyire vagy komoly

2011. júl. 18. 16:54
 6/8 anonim válasza:

Biztosan nem engedném neki! Egy ekkora gyereknek még korai lenne egy ilyen kapcsolat akár mennyire is érett.

Nem dönthet helyetted senki. Mi csak tanácsot adhatunk.

Én nem engedném! Haverkodni még ok, de kapcsolat szintre ne engedd! Ja és a sráccal is el kellen beszélgetni egy kicsit, hogy mit akar egy gyerektől felnőtt férfi létére!

2011. júl. 18. 16:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány:)Pár napja ismertem meg egy oldalon..Még nem találkoztam vele.A szüleim szerintem nem őrülnének neki.

De a fiú normális, kedves.De természetesen óvatos vagyok.

Úgy gondoltam, hogy egy plázába taliznék vele és az Apukám vinne el oda.Az úgy jó ötlet?

2011. júl. 18. 18:00
 8/8 krisz936 ***** válasza:

plázában első találkozó?

Szerintem elég fura.

De ha nektek megfelel oké.

2011. júl. 18. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!