Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisz936 kérdése:
Nagy korkülönbség lenne? 18/f 15/l
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 11:09
5/13 anonim válasza:
sztem igen, mert már ötvenszer megkérdezted
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...
Attól hogy van ilyen kérdés nem biztos, hogy én voltam az is...
2011. júl. 18. 11:17
7/13 anonim válasza:
Határeset. Ha a csaj érett akkor lehet róla szó.
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy korkülönbség, csak 3 év. Ha elég érett a lány, és úgy gondoljátok mindketten, hogy ez egy működőképes dolog tudna lenni, akkor hajrá. :)
Én is 15 vagyok, 20 éves a barátom, és köztünk nem számít soknak. Ő olyan, mint egy gyerek. Jó kijövünk, és ez a lényeg, nem a kor.
9/13 Henush válasza:
Egyáltalán nem ...én 14 éves voltam mikor összejöttem egy 18 éves fiúval...és azóta is együttvagyunk 1év2hónap..
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat :P
Ha minden jól megy akkor tényleg sikerül :P
Amúgy ő lenne nekem az első..
2011. júl. 18. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!