Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti véleményetek?
Hát az én barátom nem szégyenlős ha bepucsítok előtte 1ből ott a farka a vaginámba.
Ha ez még nem lenne elég még anyámat is letámadja.
Strandon olyan keményen nyomta h beszakadt a hinta ágy.
Ha a srac szegyenlos, akkor mosolyog rad, de nem sokat szol hozzad. Szerintem, inkabb menekul, mert nem tud mit modnani Neked. De ha tokos- :D akkor, pld a suliban a szunetben odamegy hozzad a szunetekben, egyutt ul Veled valamelyik oran. Meg akar nevetteteni, mert szeretne, hogy olyan jol erezd magad a tarsasagaban, ahogy O a Tiedben, megdicser(barmlyen teren)...
Ha a fiu szegyenlos-bocsi, de a fiu hivja meg a lanyt, ugye?- hat azt mar Neki kell tudnia-szerintem. Pld ha fiu vagy, akkor: Van itt egy jo cukraszda, voltal mar ott? vagy lattad ezt a filmet? most megy a mozikban. Nem akarsz eljonni? Pld ilyesmi.Nekem attol fugg, hogy hogy erzem magam a tarsasagabn. Nem bulizos, de laza sracokat szeretem :P Akik nem paraznak, mert nincs miert egy lany tarsasagaban! Ha fiu vagy, ne gorcsolj! A lany ugyanolyan, mint Te. Kozeledj hozza, es majd oldodik a hangulat! :) Remlem, valamit segitettem! 17/l
Nekem tetszenek a két értelmű vicces dolgok. Pl én a mostani barátomnak írtam egy üzenetet közösségi oldalon, hogy pont egy msn cím hiányzik ahhoz, hogy kerek legyen partner listám száma. :) nagyon tetszett neki, felvett és órákat beszélgettünk utána.
Egy egészséges lazaság kell, legalább annyira hogy próbálj közös témákat kreálni, ha randiztok ne legyen kínos csend.
Persze nem kell annyira nagyon lazának lenni az kicsit néha ilyesztő, vagy macsós, ami egyik lánynak sem tetszhet hosszútávon.
Moziba ne hívd először, ott nem nagyon tudtok beszélgetni.. az olyan 3. 4. randis ha nem jönnétek addig össze (és persze látod hogy nem elutasító a lány). Sétálni parkokban, fagyizni... a lényeg hogy kettesben legyetek. Én például a páros randiktól is irtózom mert ott sokszor lehet versengés.
Sokszor mosolyogj rá, érj hozzá sokszor véletlenül... a kezed ütközhet véletlenül a kezébe vagy összeérhet a lábatok ha éppen ültök. Nézz a szemébe, de ne stíröld! Ha a szemébe nézel te is megbizonyosodhatsz róla, hogy ő hogyan áll hozzád.
L/19
én pl a barátommal ugy jöttem össze hogy mindig hülyén viselkedett a közelemben, aztán egyszer csak suli után azzal állt elő hogy haza kisér! tök rendes volt tőle...azután minden nap hazakisért, és eygszer csókkal bucsuztunk el. Másanp kaptam tőle egy levelet amiben kérdezte hogy járnék-e vele..
Ha a szégyenlősége nem nagyon komoly akk én azt mondom szinte bárhol lehet randizni...
Sztem fontos hogy a srác akivel összejövök hüséges legye, de ne legyn anyuci pici fiu tipus se..szóval a kettő keveréke :)
én nem kategorizálom a fiúkat :) egy embernek rengeteg arca van, a körülménytől függ, hogy melyiket mutatja meg
csak azt javaslom: légy önmagad 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!