Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem sértő, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem sértő, ha azt mondja vki, hogy a csajom/pasim?

Figyelt kérdés
Szerintem ez elég lenéző szó, hogy a csajom, vagy a pasim. Lehet, hogy csak én látom rosszul. Szerintetek?
2011. júl. 17. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
De, szerintem is lenéző.. Soha nem "csajomoztam" le a barátnőmet.. Társaságban is párom, kicsim vagy vicces helyzetben asszonykámnak szoktam hívni. Csajomnak soha. 16F
2011. júl. 17. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

miért lenne az ? mert most mindig hivatkozzunk rá úgy h "életem szerelme" meg "párom" stb stb az most mivel jobb ?

tök m1 le alacsonyítja m1ik: az enyém ..

19F

3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is az :/ én ezért szinte soha sem használom :)
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem ha az illetők járnak, akkor egyáltalán nem lenéző :) sőt! Én imádom ezt hallani ^^

DD

5/5 anonim ***** válasza:

engem is nagyon tud irritálni. le tudnám rúgni az összes hülye kis plázapics@'nak a fejét, aki azt kérdezi tőlem, hogy "na, mi van a PASIDDAL?"

velük ellentétben én nem azért vagyok együtt a barátommal, hogy legyen kivel kuratni magamat. persze tisztelet a kivételnek.

szóval szerintem is tiszteletlen, és lenéző ha valaki így hívja a párját

2011. júl. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!