Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasságban/párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban/párkapcsolatban élő magányos nők/anyák mit tesztek hogy ne legyetek magányosak? A problémám bővebben lent.

Figyelt kérdés
A férjem velem pl egyáltalán nem foglalkozik. Dolgozik, sosincs itthon. Jelenleg ott tart hogy szerdán lesz 1 hónapja hogy elment,és azóta csak 3 órát láttam. De nem is hív fel, semmi sms, semmi. Ha itthon van, akkor sem foglalkozik velem és a gyerekekkel sem.Szex 4 havonta. 29 éves vagyok, mások szerint szép és csinos. Van két gyermekünk. Lelkileg nagyon meg vagyok törve, mert nem foglalkozik velünk egyáltalán. Néha ugye jó lenne 1 sms, vagy egy email. vagy egy telefonhívás. Ez a munka Neki "kötetlen" mert vállalkozó, tehát akkor jönne haza, amikor akar. Szóval eléggé rossz egyedül. És ez így megy hónapok óta. Nem is érezteti azt, hogy szeret. Persze biztos szeret, csak nem tudom mit tegyek. És mindamellett hogy hónapok óta van ez így, emellett már 2 éve van az, hogy kevés a szex.
2011. júl. 17. 20:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Kíváncsi lennék a véleményedre, mint egy kívülálló. Írhatok privátot?

2011. júl. 17. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Igyekezz úgy élni, hogy majd öreg korodban nem vered a fejed a falba. A többi a Te dolgod.
2011. júl. 17. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Írhatsz, azért van engedélyezve a lehetőség ... :-)
2011. júl. 17. 21:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Írtam
2011. júl. 19. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Válaszoltam :-) és még fogok is ...
2011. júl. 19. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!