Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok egyfolytában ölelgetne akárhol is vagytok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egy idő után nagyon zavaró, ahogy a szeretsz? kérdés is napi tízszer...
2011. júl. 17. 19:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Az enyém pont nem teszi, nagyn boldog lennék, ha ölelgetne..
2011. júl. 17. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:

egyenlőre még megúsztam az ilyesmit de az engem is fel húzna ha utcán 2 percenként stop mert smacizhatnéka van ha valahova megyek haladni se ártana

19F

2011. júl. 17. 19:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Lány?

Merre van???

2011. júl. 17. 19:51
 15/19 anonim ***** válasza:
kár hogy csomóan így gondoljátok, ezzel csak a szerelmünket akarjuk kifejezni...
2011. júl. 17. 22:00
 16/19 anonim ***** válasza:
imádnám
2011. júl. 17. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:
NAGYON idegesítene. És lehet jönni a "de csak a szerelemét fejezi ki" maszlaggal, de szerintem ez hülyeség. A szerelmét ne nyilvánosság előtt hangsúlyozza, hanem mondja nekem. Senki másnak semmi köze hozzá, hogy az utca embere premier plánban lássa. Nekem nagyon kényelmetlen, ha valaki nyilvánosan csókolgat, ölelget sőt, még az is, ha fogja a kezem, még akkor is, ha szeretem az illetőt.
2011. júl. 17. 23:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Szégyenled őt.

Ha még a kézfogás is zavar... pedig az mások előtt kifejezetten az összetartozást fejezi ki.

2011. júl. 18. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:
én sem szeretem! taszító!
2011. júl. 18. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!