Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az igazi Bridget Jones? :D Segíítsééég!
Sziasztok!
Én egy 20 éves lány vagyok,és kb.olyan szerencsétlen mint Bridget.Nem is vagyok nagyon a film rajongója,egy barátnőm mondta hogy nézzem meg mert magamra ismernék:)Hát így is lett..
Ha randizok valakivel mindig csinálok valami nagyon égő dologot,zavaromba vicceket mesélek amin általába én röhögök( a fiú nem)és alapvető helyzeteket nem tudok normálisan leragálni(képes vagyok egy csók közben is elnevetni magam)Bár az évek során azért kicsit komolyodtam ..
Nagyon sok randin vagyok túl,mert általába a kémia meg van mindenkivel,csak nem bírják elvisleni hogy ilyen "zakkant"vagyok:D Volt egy-két kapcsolatom is..
Ez ellen mit lehet tenni? Kicsit unom már hogy nincs egy normális kapcsolatom:(
dehogy írtál feleslegesen!:)örülök hogy írtál!
szerintem az emberek szeretnek visszaélni az ilyen nyílt,könnyen barátkozós emberekkel..legalábbis én folyton azt érzem,hogy sok barátom van akiket szeretek de én többet is adok ezekbe a barátságokba
Érdekes,azt írtad a pasikkal nem jössz ki annyira jól,nálam pont fordítva van! a lányok túl pletykásak(megbízhatatlanok) és sokszor irigyek. a fiúkat nem érdekli az ilyen dolgok!
ui: akármikor írhatsz privit is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!