Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti megváltoznátok egy lány kedvéért?
Én 5 évet dohányoztam és egy lány kedvéért tettem le.
Mondjuk érdekes, másért soha nem tettem volna meg ezt a lépést.
a külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol.
amugy nekem volt egy barátom aki letette miattam a cigit. ;)
kedves bagósok: egy cigissel csókolózni olyan, mintha hamutartót nyalogatnánk.. másrészt besárgul a fogad, és büdös a szád.
további szép napot :D
Részben igen. Ha szeretem, és megkér, hogy változtassak valami apróságon, megteszem. Végül is egy kapcsolat egyik alapja az, hogy az egyik is és a másik is kicsit alkalmazkodik.
Konkrétan a cigiről, hát nem tudom. Nehéz dolog az ilyet abbahagyni. Az biztos, hogy nagy akaraterő kell hozzá, de ha van mi motiváljon, akkor már nem is annyira nehéz. Szóval, ha mindennél jobban szeretem a lányt, és megkér arra, hogy egyáltalán ne gyújtsak rá, megtenném azzal a kikötéssel, hogy támogat, hisz az ilyet nem lehet az egyik napról a másikra abbahagyni. :)
Előző vagyok.
Írtátok, hogy ha tetszik a fiú, de kiderül, hogy bunkó, akkor dobod.
Akkor az miért van, hogy ha egy fiú nem bukó, sőt kifejezetten kedves, megértő és támogat mindenben, viszont nem egy világszépe, akkor szó se lehet párkapcsolatról? (Tapasztalatból mondom, én is hasonló cipőben járok.)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!