Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még vagy csak jáccik?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve hogy együtt vagyunk a barátommal, de már nem érzem azt a törődést mint az elején vagy az utóbbi hónapokban. Aztán rátette a pontot az i-re a múltkori eset amikor nála voltunk és elkezdtem felhozni a témát hogy már nem érzem hogy szeretne és megkellene ezt beszélni. Erre ő elmondta hogy már nem szeret úgy mint régen, nem érzi a lángolást és hiba volt velem összejönni. Hogy ő másokkal is szeretné csinálni, és még nincs kész egy ilyen kapcsolatra. Miután ezektől teljesen sokkot kaptam, utána megszólal hogy csak poénkodott és "letesztelt" .Oo mivan?! elmondta hogy csak nem komolyan mondta ezeket, és ő szeret. Nem tudom azóta még furább érzésem van.. mert én szeretem őt de most nemtudom mit tegyek:O tanácsokat kérek lécci!!2011. júl. 17. 12:40
1/9 Smartguy86 válasza:
A komolyságnak is megvan a maga helye. Ha neki poén volt az, hogy te erről komolyan akarsz beszélni... Hát nem kell több bizonyíték, hogy már nem szeret.
Mellesleg poénból se mondanék ilyet, hogy "Hiba volt veled összejönni".
Szakíts vele most!
2/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nagyon szeretem, és azt szeretném hogy megin ugy szeressen mint régen.
2011. júl. 17. 12:45
3/9 anonim válasza:
Ez természetes. Egy idő után nem fogja neked óránként mondani, hogy szeret. Az, amit mondott, tényleg poénnak gondolhatta, mert ilyen egyértelműen nem mondaná ki, hogy másokkal akar lenni. Viszont az a "jáccik"... :D Ezt a szót nem ismerem, bocs.
4/9 Smartguy86 válasza:
SzeretNÉM, hogy ő úgy szeressen ENGEM... Ez ám az önzés, kisanyám. De a másik ember érzelmeit nem lehet befolyásolni így. Ha ő már unalmasnak találja a dolgot, meg nem erre vágyott, vagy másra vágyik, akkor ha te megfeszülsz, ő akkor se fog mást érezni...
5/9 A kérdező kommentje:
Néha ugy viselkedik velem mint egy kutyával, elég messze lakunk egymástól, ha találkozunk akkor is én megyek fel hozzá, ő sose tud. Msn-en is többször írok rá..és ha tudnánk beszélni akkor játszik. Nagyon szar:(
2011. júl. 17. 12:49
6/9 anonim válasza:
szakits vele!te turod hogy ugy banjon veled mint egy kutyaval?!
van mas fiu is a vilagon nem csak o....
talalsz jobbat:P
szakits vele...
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs más út? mert én nem szeretnék szakítani vele, szeretem..:/
2011. júl. 17. 15:32
8/9 anonim válasza:
Mért nem a pároddal beszéled meg? Most csak azért szakítanál, mert néhányan azt mondták itt? Üljetek le beszélgetni! Annyira könnyű ezt megtenni, nem értem mért nem tudnak a párok beszélgetni ilyenekről egymással...
9/9 A kérdező kommentje:
Elsehiszed hányszor próbáltam már vele beszélni erről..de mindig ugyan az van..összeveszünk és annyi..
2011. júl. 18. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!