Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? (többi lent)
szóval .. eddig 2 barátom volt.
azaz úgy volt hogy az egyikkel nem is jártunk úgy mert félt találkozni -.-"
pedig 15 éves :')
aztán volt egy srác,akivel amúgy úgy jöttünk össze hogy kiirtam facebookon vmi hülyeséget,h lájkold ha szeretsz :P vagy vmi ilyesmi,és lájkolta és irta üziben h jajj annyira szeretlek meg izé...de én meg nem is ismertem o.O
aztán találkoztunk és jártunk,de éreztem legbelül hogy ez nem stimmel.
és végül 4 nap után szakitottam vele.
igazából nem tudom,mi nem tetszett benne,nem tudom,egyszerüen csak nem hozzám való ://
és most ugye nyáriszünet van,és nem találkozok a sulis barátnőkkel,a legjobb bnőmmel pedig alig találkozok,folyton megy valahova,én meg itthon ücsörgök és rájöttem,hogy teljesen egyedül maradtam
igazából még a legjobb barátnőmmel se beszélem meg a gondjaimat,szóval másokelőtt folyton adom a vigyorgós,halál kedves csajt,aki folyton hülyéskedik ... de legbelül egyedül vagyok és nincs aki meghallgatna ...
és egy sulis időszak után már nem vagyok képes megbízni senkiben,főleg nem idegenekben..
és ez nagyon rossz mert a barátaimnak csak egyfajta "lelki szemetesláda" vagyok de én senkivel nem beszélek az érzéseimről
úgy érzem,hozzám senki se illik :(
mit csináljak?
13L
"Van egy olyan érzésem lesz is min. :)"
ezt hogy érted? :O
Szerintem is most a sulival foglakozz az erzesirol meg beszelj itt ha nem mashol egyelore :)
ebben a korban a sracok csak nagyon ritkan akarnak komoly kapcsolatot ( es hidd ell ezek csak azok akik batortalanabbakk felenkebbek ) a tobbinek csak sex kell
ha olay akarsz aki komoly kapcsolatot is akar es jol akarsz donteni akkor varj olyan 18-20 eves korodig
sokan leszenek akik leszolnak enegm de sokan vanna olyanok is akik melletem fognak allni
es ha olyan baratot akarsz akivel lelki gondokrol is beszelni tudsz sokat akkor ne a nagymeno dumagepet valazd mert az csak azert beszel hogy kitonjon a tomegbol
sokkal jobban tud beszeni es ert a lekik dolgokhoz egy felenkebb csendesebb srac csak kell erezze hogy nem fogod kinevetni erzeseiert
ismerkedj, de úgy hogy ne járás legyen belőle. csak szerezz barátokat és akkor nem fogsz unatkozni.
26/N
köszi a válaszokat
csak az a baj hogy mindenkibe tök könnyen beleesek és nemrég megismertem egy volt haverom(mert összevesztünk) legjobb barátját és kiderült hogy a gyerek jófej és utána azt vettem észre hogy folyton mikor itthon vagyok,azt lesem hogy mikor van fent fb-on vagy msnen és mindig rá gondoltam ://
és neki pluszba még barátnője is van ezért elszomorodtam :((
meg mindig ez van,ha tetszik valaki mindig vagy van barátnője,vagy utál ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!