Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek ez az alak milyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami szerencsés a fiúk terén.. és az önbizalmam is a béka feneke alatt van. :D Szóval ezek lennének: [link] [link] 2011. júl. 16. 22:24
21/65 anonim válasza:
elég dagadt csirke vagy, már bocsi :/
22/65 anonim válasza:
Jó ez az alak, arccal együtt többet tudnék mondani rólad.
23/65 anonim válasza:
13 évesen bőven jó :D
kis mázlival lesz abból még 80C is :D [nekünk mázli :D]
19F
24/65 A kérdező kommentje:
:D És nem vagyok dagadt csirke!!!:O :(
2011. júl. 16. 22:38
25/65 anonim válasza:
nem, bár kicsit lehetne még gyúrni a dologra persze nem 13 évesen majd később bőven rá érsz még ezzel
19F
26/65 anonim válasza:
ne ide gyere önbizalomért és nagyon gáz az a naci ilyen lábakhoz főleg...
27/65 anonim válasza:
Nem dagadt csirke...
2 év múlva igen bele nyalnék
28/65 anonim válasza:
nekem nem jössz be ne haragudj. Én nem látom hogy lenne alakod.......kicsit husis vagy. Ha ducibb is vagy jó csak formás legyél vagy vékony de formás.
Ne haragudj még egyszer
22F
29/65 A kérdező kommentje:
nem haragszom ... :D igazából sokan mondták hogy szép vagyok meg minden de itt pedig képekről ítélve "dagadt csirke" vagyok...?:D Azt mondták szép és feszes fenekem van. és igaz, még nem, de fogok sportolni. :D bocs a fogalmazásért :D
2011. júl. 16. 22:44
30/65 anonim válasza:
nekem nagyon bejössz! ha szeretnél ismerkednií. privi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!