Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek az milyen érzés lenne, ha a barátotoknak szó szerint ti lennétek a mindene?

Figyelt kérdés

Az én helyzetem most olyan, hogy 2 csalódáson vagyok túl barátnő ügyben, és mostanára akik régen jó barátaim voltak mind ellenem fordultak, vagy egyszerűen semmibe vesznek, mondván, hogy sok a dolguk..Ezért most senkim sincsen...Halenne egy barátnőm, akkor szó szerint ő lenne a mindenem, másom nem lenne rajta kívül, mert akkor csak rá összpontosítanék...persze vannak emberek akikkel néha-néha beszélgetek, vagy csak közös ügyek miatt, de úgy igazi barátom/haverom nincsen akivel néha összeülünk most...Azt szeretném kérdezni, lányok, ettől ti megrémülnétek, hogy valakinek csak ti vagytoik, vagy imponáló lenne?

18/F

2011. júl. 16. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen kapcsolatom. Nekem van pár nagyon régi barátom + sok haver, hobbik, suli, munka stb. szóval elég sok más dolog van az életemben neki többnyire csak én voltam. Pár hónap után szakítottunk, mert ő ezt nem tudta megérteni és állandóan velem akart lenni. Szóval szerintem ez attól függ mennyire vagy megértő és a lány milyen típus.

21L

2011. júl. 16. 19:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze, nem kell mindig együttlenni, az ok. Meg nekem is van sok dolog amiket csinálok, nem otthon ülök egész nap. Én magára arra gondoltam, hogy ha így tudja a lány, hogy neki a családon kívül csak ő a fontos, akkor ez megrémíti-e esetleg...Mert vannak olyanok is, hogy amikor komolyra kezd fordulni a dolog megijednek és inkább szakítanak. Így meg ugye szó szerint ő a világ az embernek, persze emellett csinálok én is más dolgokat....
2011. júl. 16. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én páromnak én vagyok a mindene már 3éve. Nagyon szeretjük egymást.

22L

2011. júl. 18. 11:34
 14/14 Zsigulee ***** válasza:
nem bánnám de nem lógjon rajtam,azért tudjak egy kicsit egyedül is lenni.
2011. júl. 18. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!