Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom k*rvázni akar menni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom k*rvázni akar menni! Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párom bejelentette, hogy k*rvázni akar menni. Először azt hittem csak viccel, de nagyon határozottan állítótta.

Bizonyos doldogak nem engedek meg neki a szexben..szeretem a szexet, de nálam van határ. Nála pedig nincs a legundorítobb perverziókra is gerjed.

(Mindezt 2 év után, semmi előzmény nélkül. Közölte velem)

Mondtam neki, ha ezt komolyan gondolja akkor részemről vége és azt csinál amit akar. Azt mondta rendben van, de igazából nem fogtam fel, hogy komolyan beszél. Összeszedtem a cuccaimat és haza jöttem, ő ezt végig nézte.

Még aznap este hívott, hogy hülye volt, na haragudjak...csak bántani akart! De azt nem tudja megmagyarázni miért.

Most ugy csinál mintha semmi nem történt volna, és felejtsük el...De én nem tudom!

Miért csinálhatta ezt? Ezek után hogy bízzak meg benne?

Nem tettem semmit, hogy ennyire megbántson.

2011. júl. 16. 15:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Voltaképpen ő is férfiből van,és ha te nem adod neki azt meg,akkor igen,máshoz fog menni.de lehet,hogy mostanra már belátta,hogy szüksége van rád,azért is kért bocsánatot.Szerintem megbocsájthatsz neki,és ha megint hasonlókkal jön,akkor hagyd.
2011. júl. 16. 16:08
 12/25 anonim ***** válasza:
Ő nem érdemel meg téged mi az h csak bántani akart?Bánja meg igenis hagyd ott ezek után nem lehet majd benne megbízni!És nem jó taktika h szeretm ezért mindent megadok neki a férfiakat igenis gatyába kell rázni vmilyen szinten nem szabad már a mai viágba egy cseppet sem hagyni magad!
2011. júl. 16. 16:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Jo akkor ne itt "zsíroskolbászozz"...Véleményekre/tanácsokra vagyok kiváncsi, nem pedig a te hülyeségedre!
2011. júl. 16. 16:09
 14/25 A kérdező kommentje:

Tudom, nem "kényesztettem" el enyire soha, mikor összejöttünk megdolgozott értem, folyamatosan bizonyította, hogy fontos vagyok neki. Most éreztem azt, hogy boldog vagyok és mindent megtettem azért, hogy ő is az legyen. Azt gondoltam boldog is, de ugy látszik tévedtem.

2 év után pedig már nem akarok azzal foglalkozni, hogy állandóan fenntartom a pasim érdeklődését, olyan szinten, hogy mindig hódításnak érezze, hogy vele vagyok. Én már biztonságban szerettem volna érezni magam mellette, és ugy látszik neki ez unalmas...vagy már nem tudom mire gondoljak...

2011. júl. 16. 16:13
 15/25 anonim ***** válasza:

79%-os!

Azt sem lehet érteni, hogy mit írsz, mert fogalmazni nem tudsz. Az iq fogalmával meg egy kicsit eltévelyedésben vagy.

Jogod meg van, azt nem is firtatta senki... Csak nyomi vagy :)

Kérdező:

A pároddal nem veszekedtél előtte valami hülyeségen, vagy nem sértetted meg, és azért hisztizett egyet ilyen gyerekes módon? Amúgy meg mond meg neki hogy menjen. Ne akadj ki, maradj nyugodt, de szembesítsd a következményekkel. Aztán ha vállalja akkor annyit ér. Ha meg tényleg csak valami hülyeséget akart visszaadni akkor meg szerintem mondd meg neki, hogy máskor ne gyerekeskedjen. Amúgy meg ha nem illetek össze szexuálisan az sem jó. Mindkét embernek vannak vágyai és közös nevezőre kell jutni. Semmibe nem hal bele az ember ha kipróbál valamit. Max ha nem tetszik valamelyiknek akkor azt hanyagolni kell. Persze nem az "undorítóbb" dolgokra mondom.

2011. júl. 16. 16:21
 16/25 anonim ***** válasza:
hát, krvázni akar, krvázni fog... szerintem... titokban. és lehet így mind a ketten jobban jártok, az ő perverz vágyai teljesülnek, mégis együtt tudtok maradni... vagy ebbe mész bele, vagy a vágyait teljesíted. sajnos a hatalmas különbségek a szexuális vágyak között tönkre teheti a kapcsolatot. ha nem most, akkor 10 év múlva. hiába vagytok szerelmesek, folyamatosan lemondani valamiről, azt nem lehet szerintem:)
2011. júl. 16. 16:55
 17/25 anonim ***** válasza:
szöveget nyomod de ellenérv nuku ird má be a goggleba csak annyi9t hogy iq mert mitán irtadh ogy elvagyok tévedve már én is megnéztem és véletlenül a goggle nekem ad igazat:Az IQ (intelligence quotient, azaz intelligenciahányados) egy viszonyító szám, amelynek segítségével kimutatható, hogy a vizsgált személy pillanatnyi értelmi képessége (értsd: intelligenciája) és az azonos életkorú, átlagos értelmi képességekkel rendelkező személy szellemi teljesítménye között milyen mértékű pozitív vagy negatív eltérés tapasztalható egyit arról hogy az iq az tudás és nem képesség és ha elolvasod tovább fogol találni olyat is hogy nem azt jeletni hogy az illető nem tud tanulni csak nehezebben...legalább ha te se tudod akkor ne vond kétségbe hanem járj utána-.-
2011. júl. 16. 17:10
 18/25 anonim ***** válasza:
és megnézném telóról milyen sebességel tudnál irni ugy hogy egy szem hiba se legyen
2011. júl. 16. 17:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Ilyen az, amikor egy h*lye okoskodik.

Bocsi kérdező...

De ha már írok, válaszolok neked is: Mindenképpen hagyd ott, egy kapcsolatban ilyen viccek NINCSENEK!

2011. júl. 16. 17:22
 20/25 anonim ***** válasza:

Na látod szóval ÉRTELMI képesség, ami meg azt mutatja hogy egy 20iq-s igen csak nehezen lehet zseni míg egy 200iq-val rendelkező igen nehezen lehet hülye. Ugyanis az iq-val összefügg a logikai értelmezés, a problémamegoldó képesség stb. Az iq mérőszám viszonyít ahhoz hogy az átlaghoz képest alul vagy felül helyezkedsz el. Bizonyos szint alatt értelmi fogyatékosnak számítanak. Szóval ha az értelmi fogyatékosságot is el lehet helyezni rajta, akkor igen, erre utalt a 93%-os. És igazából az úgy hülyeség volt hogy a képesség. Mert fontos szó előtte az ÉRTELMI szó, ugyanis így kapsz helyes képet. Ezért kötöttem bele. Szóval vitatkozhatsz, de ezzel csak magadat minősíted.

És mi nem a tudásodról beszéltünk, hanem hogy gyenge értelmi képességeid lehetnek, ha te ilyeneknek tudsz örülni. Amúgy sem értem hogy hogy jött az neked, hogy nem azt jelenti hogy nem képes valaki tanulni. Írtam ilyet hogy azt jelenti? A szövegértelmezéssel is súlyos gondjaid lehetnek. Főleg miután a 93%-os válaszadónak is hülyeséget válaszoltál. És nincs olyan szó hogy tudol, olyan van hogy tudsz. És ezt nem lehet elírni telefonról sem. Meg nagyon biztos lehetsz magadban ha a wikipedia-ról próbálod az igazat magyarázni, csak sajnos hiába bizonygatod hogy azt írtad, ha egyszer nem. Puszi a pofidra.

,,Nem mindegy hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik."

2011. júl. 16. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!