Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ő többet akarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő többet akarna barátságnál?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom, már 5 éve ismerjük egymást. Legutóbbi szilveszter óta olyan más lett köztünk minden. Akkor jött úgy először szóba h más is lehetne köztünk nem csak barátság, de végül maradtunk barátok mert a srác legjobb barátja rám hajtott. Azóta sokan mondták már h abból ahogy rám néz látszik h nem csak egy barátot lát bennem, szerintetek tényleg nem csak úgy, és cska toleráns akar lenni a haverjával vagy nem tekint rám máshogy csak haverként? A kettőnk barátság amúgy is elég közeli, sokan így is azt gondolják elsőre h együtt vagyunk.

Szerintetek ő mit érez? (Csomóan mondták h folyton mondja h én milyen fontos vok neki..)

2011. júl. 16. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:

aha mert mi is láttuk h néz rád tök logikus a kérdés :D de am : pasi és csaj közt nincs olyan h vegytiszta barátság vki mindig többet akar lehet nem sokkal de többet :)

19F

2011. júl. 16. 12:17
 2/7 A kérdező kommentje:
12:17-es: :DD jólvanna... hát nem tom.. lehet h van olyan...
2011. júl. 16. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:

12:17es mikor 1edül én írtam :D ez logikus volt :D

van a fenéket csak tudom pasiból vagyok :D

kérdezz rá és kiderül

19F

2011. júl. 16. 12:22
 4/7 A kérdező kommentje:

:DD ... ja..hát tudod kitudja miből vag.. :PP

És nem szeretnék rákérdezni...

2011. júl. 16. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
valaki mindig többet akar!! és ez tapasztalat, én úgy 1 éve még hittem a fiú-lány közti barátságban, de ma már nem megy... Tehát szerintem ő is többet akar. B.
2011. aug. 22. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Beszélj vele! És mond el, hogy eszedbe jutott, hogy régebben szóbakerült a nem csak barátság téma. ( de ezt csak akkor, ha te is járni szeretnél vele ) ha nem, akkor viszont nem kérdezz rám, majd lesz neki valakije és akkor már biztos lesz minden.
2011. aug. 22. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
rá*
2011. aug. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!