Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15-16 éves lányok ti meg mernétek ezt csinálni?
16:00-s vagyok...
Akkor nemnagyon szóltam:)
De 15 évesen?...És ha elhagy a csávóka mert csak azért kellettél neki?:P
Hidd el ebből pofára esés lesz:)
De ha télleg ennyire megbízható akár amennyire én akkor menj:)
legyünk reálisak. 15 éves vagy, a szüleid még (teljen ésszerű okokból) nem engednek fel Pestre, 300 kmre tőletek.
a fiú, mivel ritkán vagytok együtt, ez ilyen internetes kapcsolat lehet, mert nem olyan könnyű nektek még utazgatni, ki tudja mit/mikor/kivel csinál távollétedben? fél éve vagytok együtt. és hányszor találkoztatok már?
a legjobb barátnőm 1 éve ismerte a fiút, aki szintén Pesten lakott. mi 150 kmre tőle. még myVipen ismerkedtek meg, majd msnen beszélgettek, utána fb-n, és hétvégente találkoztak (a barátnőm 15, a fiu 18 éves volt.). szóval a barátnőm szülei elég maradiak is, meg okuk is volt, h ne engedjék fel a lányukat pestre. ő azt hazudta otthon hogy nálunk alszik, még fel is hívtak a szülei, hogy biztos e.. én lapítottam és falaztam neki...
felment pestre. megígérte hogy hív ha felért, de már a srác ott várta hogy leszálljon a buszról. (nem hívott.. nem vette fel délután a telefont) én nem támogattam az ötletét, de hajthatatlan volt.. és mondanom sem kell.. "szerelmes".. este hívogattam még, mert nagyon féltem hogy bármi baja esett.. egyszer csak már nem volt elérhető... kikapcsolta a telóját.
reggel felhívott hogy él. minden ok. hallottam a hangján hogy valami nincs rendben. azonnal, ahogy hazaért találkoztunk.. elmesélte, hogy már majdnem minden megtörtént de amikor már 10edjére csörgött a telefon, a fiú azt mondta neki hogy ennek nincs értelme!! felöltözött, otthagyta az ágyban, és kiment tvzni..
először a barátnőm engem hibáztatott, majd 2 hónap kellett neki mire rájött hogy mennyit köszönhet nekem, hogy nem ott akkor és abban a helyzetben veszítette el a szüzességét, és hogy megakadályoztam a hülyeségében...
ez februárban történt. most 2 hónapja egy tőle 10km re lakó sráccal van együtt, és nagyon szeretik egymást.
kérlek gondold át mit várhatsz ettől a kapcsolattól, és attól a 300kmtől, ami közöttetek van!
remélem tudtam segíteni!!!
17 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!