Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megöl a tehetetlenség, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megöl a tehetetlenség, most per pillanat, nem tudok mit csinálni, ez olyan szar patt helyzet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel jóban vagyok, és több lesz valószínűleg. Na és szó nélkül lelépett, mert nem nem küldtem el neki 1-2 dolgot ( amit elakartam küldeni, csak kicsit kérettem magam). Ez most volt, azt mondta kimegy egy kicsit. Ennek már több mint 3 órája. Itt vártam, de már nem bírom tovább hívtam párszor, küldtem neki sms-st, tétlenül ülök itt meg mászkálok. Nem tudom mit tegyek annyira szarul esik, pedig most nagy szükségem lenne rá, sajnos másban nem nagyon bízok. ÉS nem bírom tovább. :S
2011. júl. 14. 23:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
gépnél.... beszélgettünk... de most perpill mit tudok csinálni?
2011. júl. 14. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Kicsöng a telefonja?
2011. júl. 14. 23:36
 13/18 A kérdező kommentje:
ki
2011. júl. 14. 23:39
 14/18 A kérdező kommentje:
de nem veszi fel.... eddig akárhányszor hívtam nem vette fel. nem kinyomta csak nem vette fel.
2011. júl. 14. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy valami egyszerű oka van, pl nem vitte magával ahova ment.
2011. júl. 14. 23:41
 16/18 A kérdező kommentje:
de ennyi miatt beparázni? :S
2011. júl. 14. 23:43
 17/18 anonim ***** válasza:
hagyd békén, amíg ő nem jelentkezik, az a legidegesítőbb, amikor kicsit hanyagolni szeretnék valakit és folyton hív meg ír meg agonizál
2011. júl. 15. 00:16
 18/18 anonim ***** válasza:
neki kellett valami, csak ki akart használni, segíts neki azt akarta
2011. júl. 15. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.