Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes vagy szegény?
Figyelt kérdés
Van 2 fiú /lány
Az egyik gazdag ,helyes/szép , de nagyon szemét!!
Vagy a másikat aki csúnya , szegény , de nagyon jó szivű!!
2011. júl. 14. 21:52
11/15 anonim válasza:
egyik sem kell, várok még egy napot és jöb egy helyes, kedves tökéletes pasi. avvan
13/15 anonim válasza:
Ennyi infó alapján nem tudom eldönteni. Amelyik határozott, stílusos, férfias, erős egyéniségű, szórakoztató, magabiztos, akibe beleszeretek és aki viszontszeret. Amikor a páromat választottam annak idején, kb. ezek tetszettek meg benne úgy, hogy adtam esélyt a kapcsolatnak.
15/15 anonim válasza:
egyiket se.
A külső megfog,a belső megtart.
Szóval először is külsőre tetszik meg valaki és utána fontos a belső.Szóval csúnyával senki nem jönne össze mert meg se lehetne csókolni( a hányinger elkerülése érdekében) meg szeretni se lehetne olyat aki egyáltalán nem az esete a másiknak...
Meg hiába lehet helyes és szép valaki ha szemét...ilyen pasi nem kéne mert repülne a pi.csába.
A lényeg az hogy tetszedjen és legyen jószívű stb.. a többi már lényegtelen pl hogy gazdag-e vagy szegény. az nem ide tartozik
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!