Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen ma?
Amikor megjön, akkor viselkedj természetesen, várd meg, amíg lepakol, eszik, meg stb. Kérdezd meg milyen napja volt, majd kezd el megcsókolni. Suttogd a fülébe, hogy vigyél a hálóba... Onnan már tudni fogja.
De nem is kell megvárni, hanem egyből neki is eshetsz.
vagy
Vegyél fel valami szexi fehérneműt, fölé pedig valami köntöst, amikor megjön, akkor te feküdj az ágyon, és mondd neki, hogy mutatni akarsz valamit.
Ha romantikusat akarsz, akkor gyújts meg néhány gyertyát, és szórj szét néhány rózsaszirmot, vagy tegyél be valami lágy zenét.
Ahogy olvastam a válaszod eszembe jutott egy ötlet.
Arra gondoltam hogy milenne ha mielőtt megjön csinálnék neki valami nagyon finomat aztán eresztenék jó forróvizet a kádba,a kád elé raknék gyertyákat szirmokat.Meg vennék masszázs olajat,peszgőt gondoltam még.Ezt úgy képzelem el hogy Hazajön leülünk enni,aztán odasúgom neki hogy van egy meglepim.Bevezetem a fürdőbe ahol vár a forró víz gyertyafénnyel meg a behűtött pezsgő.Ott eegy kicsit elszórakozunk egymással.Miután kiszálltunk előveszem a masszázsolajat,egy kis erotikus masszázs.Aztán lassan rátérünk a lényegre.Ez így nagyon nyálas?Gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!