Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki Szerelmes? *_*

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki Szerelmes? *_*

Figyelt kérdés

Én az vagyok, de nagyon, úgy érzem megtaláltam azt a lányt akivel az életemet le akarom élni. Lehet korai ezt még kijelenteni, sőt biztos is, de nagyon mélyek az érzéseim, és az Ő érzései is. Imádjuk egymást, de tényleg, és Bármit megtennénk a másikért.

Ajhhh annyira rég voltam már ennyire szerelmes, és olyan jó dolog....:D

21/f és 18/l 2 hónapja vagyunk együtt.

2011. júl. 14. 17:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én szerelmes vagyok,és nagyonjó érzés.:$$ én lány vagyok,miis 2 hónapja vagyunk együtt,és nagyonszeretjük egymást.*-* ő végre egy olyan fiu,aki nem fog átbaszni,mint az eddigiek..:)) sok boldogságot nektek.! 17/L
2011. júl. 14. 17:20
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem, nincs, a világon egyedül te vagy szerelmes. De a lényeg, hogy ezt fontosnak tartottad megosztani velünk. Sebaj, majd elmúlik, esetleg akkor is írj ki egy kérdést azért.
2011. júl. 14. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a mai napig szerelmes vagyok. Néha lecsillapul ugyan, de úgy fel tud lángolni, hogy úgy érzem: egyre jobban szeretem:)

2 hónap még rövid idő, készülj fel rá, hogy majd úgy érzed: kiszerettél belőle. DE nyugi. Lehet, hogy csak lecsillapodott az érzés. A szerelemnek néha el kell múlnia egy picikét és csak parázslig, mert folyamatosan nem bírja a tempót. Majd fellángol újra:) Jótanács így előre és kívánok hosszú, boldog kapcsolatot:)

20/L (4 és fél éves kapcsolattal)

2011. júl. 14. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Jelen!

2,5 éve. :)

2011. júl. 14. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:

2éve vagyok együtt párommal és nagyon szerelmes vagyok. Sokszor még könnyet is ejtek érte. Ciki nem ciki én legalább mély érzelmeket táplálok felé.

24F

2011. júl. 14. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen:) Örülten szeretem, ő az igazi nekem:)

19/L

2011. júl. 14. 17:59
 7/12 anonim válasza:
Jah én szerelmes vok csak o nemtudja... :D :(
2011. júl. 14. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:
2 év, igen. Remélem így marad még sokáig, örökre :)
2011. júl. 14. 19:11
 9/12 A kérdező kommentje:

77 esnek

ne irigykedj, te is leszel majd, és ugyanitt ugyanilyet fogsz kérdezni....*_*

2011. júl. 14. 22:32
 10/12 anonim ***** válasza:
jah. csak nem mindegy hogy vagy szerelmes... mert ha viszonzatlanul, akkor szenvedés az élet is...:/
2011. júl. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!