Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogyha tetszik egy fiú akkor mit csináljak? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szíjasztok!!
Az a helyzet,hogy tetszik nekem egy fiú.Csak ez nem ilyen egyszerű,hogy odamegyek hozzá és megmondom.Mert köztünk történt már úgymond valami(most csókra gondolok).Ő járni is akart vele ,csak nekem volt akkor barátom és mondtam neki, hogy legyünk barátok,és ez az egész csókdolog akkor történt.Találkozgattunk is,és beszélgettünk is sokat,úgy vettem észre sok mindenben egyetértünk és jól kijöttünk egymással.De a csókok után ennek végeszakadt mert nekem leliismeret-furdalásom volt..Mit kéne tennem ha nagyon megtetszett???Előre is köszönöm a válaszokat!!:]
2011. júl. 14. 15:54
1/6 anonim válasza:
Ne játsz vele, mond meg neki nyíltan.
Ő is oda van érted és te is ő érte.
Hol itt a probléma?
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm..:D ahogy kiírtam ezt a kérdést ő írt facebook-on..:D
2011. júl. 14. 15:59
4/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Légy őszinte...itt nincs más megoldás.
DD
5/6 anonim válasza:
én facebookon mondtam el a csajnak és milett belőle? hetente nálam alszik és járunk:D 17/f 16/l :D
6/6 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat majdcsak lesz valami velünk is vagyis úgynéz ki de nem akarom elkiabálni amugy mégegyszer köszi..:)
2011. júl. 18. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!