Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év a lány javára szerintetek sok?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a durvább: 24 év a férfi javára vagy 4 év a nőére? Miért?
Valós helyzetről volna szó!
2011. júl. 13. 16:26
3/11 anonim válasza:
Mármint? Nem egészen értem? Egy fiú meg egy lány közt van 24 év, úgy hogy a férfi az idősebb és ugyebár párkapcsolatról lenne szó, vagy olyan nő, aki 4 évvel idősebb mint a férfi akivel együtt van? Inkább a 4 éves megoldás.. A 24 túl sok - szerintem -. Eléggé apakomplexusú lány lehet.
4/11 A kérdező kommentje:
durva tudom, én is ledöbbentem... :D
2011. júl. 13. 16:28
5/11 anonim válasza:
Az első durvább. Képzelj el 25 éves faszit, amint egy 1 éves kislánnyal kavar. Brrrr...
+4 a nő javára semmi, ha a két fél szereti egymást.
(Te vagy a 14 éves kislány, akire a 30-as fazon nyomul, ugye?)
6/11 A kérdező kommentje:
igen ez két különböző eset:
nő és férfi között 24 év a ffi javára
lány és srác között meg 4 év a lány javára
2011. júl. 13. 16:30
7/11 A kérdező kommentje:
17 éves srác vagyok, bnőm 21 :D
2011. júl. 13. 16:30
8/11 anonim válasza:
A 4 év nem gáz. De csak akkor, ha már a pasi nem "tinédzser". Mert őszintén szólva kicsit fura, ha egy 19 éves csaj kever egy 15 éves fiúcskával. Fiúk későn érnek...
9/11 anonim válasza:
Az szerintem nem akkora gáz. 21 és 17.
Én is 21 vagyok. Én 17 éves sráccal nem jönnék össze, mert az idősebbek vonzanak. /Max. 10 év korkülönbség/
10/11 anonim válasza:
"17 éves srác vagyok, bnőm 21 :D"
A megfogalmazás alapján a kapcsolat már fennáll. Komolyan érdekel, hogy mások mit gondolnak? Ne érdekeljen! Szeressétek egymást, az a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!