Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek titeket adjatok tanácsott (? )
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 24 éves lányal, van egy 2 éves gyermeke, nekem megtetszet a lány, de ő kijelentette hogy már nem akar soha senkivel sem járni. Az anyával lakik egyűtt nevelik a gyermeket, a gyerek apja tőbb mint egy éve lelépet azótta nemis látogatja őket. Megpróbáltam közeledni hozzá, randira hivtam erre csak anyit mondot: Hadjam békén neki igy jó ahogy van sem velem sem senkivel az életben nem akar foglalkozni (járni). Nekem viszont ő tetszik mit tegyek?2011. júl. 13. 14:32
1/5 anonim válasza:
Mondj le róla, vagy barátkozz vele. Sok idő kell neki, nagyon most.
2/5 Xixis válasza:
próbálj meg a barátja lenni, később bármi megtörténhet : )
3/5 anonim válasza:
szerintem akkor csinalj ugy,mintha nem kapcsolatot szeretnel,csak egy megbizhato barat szeretnel vele lenni. lehet,h a vegen beledszeret,de az is benne van,h leheth,h soha..... egy probat meger.
de abba is gondolj bele,h tenyleg szeretnel e vele komolyabb kapcsolatot,le e tudnad vele elni az eleted? avyg ez csak egy fellangolas? mert gondolom egy anyukanak nem minden vagya,h futokalandjai legyenek. ott neki a gyerek,plusz ha otthagyod,vagy összevesztek,meg az is teher neki? ugyhogy ezt gondold at és utana cselekedj:)
4/5 anonim válasza:
Kezdetnek megteszi az is,ha megtanulsz helyesen írni.
5/5 A kérdező kommentje:
17:07
Ki nem sz@ja le a fejed! Remélem helyesen irtam!
2011. júl. 13. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!