Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy társkereső fórumon. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Tegnap a netes előzményekben láttam, hogy a barátom járt egy kis társkereső fórumon. Nem is nagyon funkcionál a hely, szóval csak "bekukkantott", ahogy utána mondta is, de nekem fáj, hogy egy kicsit is érdeklődött a szinglik iránt ott. Azt mondta, egyáltalán nem érdekelte komolyan, "lehet, hogy épp akkor veszekedés volt köztünk". Ezzel csak rontott a helyzetén, és sírva aludtam el. Túlreagáltam?
2011. júl. 13. 09:48
1 2
 1/13 Smartguy86 ***** válasza:
74%
Azt lehet túlreagáltad, hogy megnézte. Bárki megnézheti, ha nem lép be... De az, hogy a veszekedésre fogja... hááát. Végül is akkor ha összebalhéztok, akkor ő egyből másik csaj után kezd nézni? Ez fura. Mondjuk lehet csak dühös volt és azért mondta, mert te nyaggattad. Az nem derül ki.
2011. júl. 13. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Egy férfi "érdeklődése" sem múlik el attól, hogy kapcsolatban él. Az internet pedig egy ideális "anonim" terep.

Nem jelenti feltétlenül, hogy meg is csal.

Ugyanúgy nem tudni, mint egyébként.

2011. júl. 13. 09:51
 3/13 Stojkovic ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak kíváncsi volt. Ez még nem vészes. De persze érthető, hogy neked ez nem esett jól.

Egyébként az előzményeket mindig megnézed? Vagy csak bizalmatlan vagy?

A barátodnak pedig ha van esze és esetleg ilyen oldalakat néz meg komolyabb szándékkal, akkor arról te biztosan nem tudnál.

2011. júl. 13. 09:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ő miért nézhette, lehet csak a fantéziája miatt nézte meg,de azért beszélgess vele.

Nekem is volt egy időszak h. párkaspcsolat mellett regisztráltam, mert pont veszekedős időszak volt és a kollégáim rábeszéltek h. ha nem is keresek de azért ismerkedjek új emberekkel. Regiztem,de egyáltalán nem érdekelt. igaz megnéztem 1-2 fiút,de mivel tudom h. annyira nem érdekel ezért inkább pár hét után letöröltettem magam.

26/l

2011. júl. 13. 09:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Férfi,kíváncsi. :)
2011. júl. 13. 10:10
 6/13 KaTriinn ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, de azért valjuk be nem éppen a legkellemesebb érzés, mikor a barátunkat meglátjuk egy társkereső oldalon. Mondd el neki, hogy ez azért nem frankó. Ha mást akar keresni akkor keressen, de ha veled akar lenni akkor hanyagolja az ilyen dolgokat, mert nekem rosszul esik.
2011. júl. 13. 10:10
 7/13 Smartguy86 ***** válasza:
Lehet, hogy nem is regisztrált be oda, csak megnézte. Sok helyen meg lehet nézni a választékot külsősen is, igaz nem úgy, hogy minden adatot, csak a képeket. Szerintem ez még nem jelent semmit...
2011. júl. 13. 10:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Szinte biztos, hogy nem regisztrált, csak megnézte. Érdeklődésből(?)! Az pedig biztos, hogy nem csal meg. Viszont sokat veszekszünk.
2011. júl. 13. 10:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, az en érdeklődésem igenis elmúlt, mióta kapcsolatban élek..Miért kéne megnézni a "választékot", ha már ott van neked, akit választottál?
2011. júl. 13. 10:18
 10/13 Smartguy86 ***** válasza:
Mindenki más. Ő nem te vagy. Ettől olyan szép az egész. Hűséget fogadott, de nem vakságot! Amúgy meg ha annyit veszekedtek, akkor miért vagytok még együtt? Kutatások igazolják, hogy egy kapcsolat akkor tud csak jó lenni, ha 1:5 arányban vannak benne a rossz és a jó dolgok. Ha nálatok ez nincs meg (1 rosszra jön 5 jó), akkor semmi értelme!
2011. júl. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!