Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 15:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki mással csókolózik, fogdossa, orális szex, szex. Durvulási sorrendben. De az első éppolyan rosszul esne, mint az utolsó. Nálam legalábbis ez számít megcsalásnak. 6 éves kapcsolat.

21(L)

2009. márc. 31. 15:38
 2/24 anonim ***** válasza:
96%
Kapcsolatonként és személyenként változó ez. Valahol csak a szex, vagy még az sem feltétlenül, másnál már egy csók is. De az mindenképp megcsalás szerintem, ha érzelmeket táplál valaki a harmadik fél irányában.
2009. márc. 31. 15:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a tapi meg a csók.
2009. márc. 31. 15:40
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Sztem már a csók is, de az megbocsátható.
2009. márc. 31. 15:45
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

Én a csókot még nem számolom annak, a tapizást sem...de a szexet igen.

De ha a barátom beleszeret egy másik lányba, és hiába nem történik köztük testi kapcsolat, azt is megcsalásnak fogom fel, hogy velem jár, de másba szerelmes (és ezt előttem titkolja!)

6/24 anonim ***** válasza:
100%
tapizas,csok, erzelmi megcsalas, szex.
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
a csok is megcsalas!!!! nagyoooon. viszont ebben a modern vilagban ide sorolnam a telefon szexet es foleg a neten torteno "bajolgast" is.
2009. márc. 31. 15:47
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
a flört még elmegy, mert kell ez a hiúságnak, de onnantól kezdve minden más megcsalás. Már csak egy telefon is, ha úgy beszélget a lánnyal/férfival, ha amúgy semmi dolga nem lenne vele. Az más kérdés, hogy én egyet még megbocsájtok (persze ha hirtelen felindulásból esne meg, nem egy eltervezett együttlét). De ha valaki már lehorganyzott valaki mellett komolyan, akkor ha férfi az illető ha nő, nem értem mi szükség van másra, de sajnos még jó családban is előfordul.
2009. márc. 31. 15:57
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

minden megcsalásnak számít amit te nem tennél meg de a párod megteszi ez a legegyszerűbb megfogalmazás...valaki már attól agyvérzést kap ha a csaját stírölik...vannak olyanok akik meg lesz*rják hogy más is dugja a nőjét...

ENNYI

2009. márc. 31. 16:41
 10/24 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó előtti válaszolóval teljes mértékben egyetértek!!!

Nani

2009. márc. 31. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!