Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy regagáljak erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy regagáljak erre?

Figyelt kérdés
Elvoltunk bulizni szombaton és a barátom csatak részeg volt.Nem tudtam elrángatni onnan mert azt hajtogatta hogy ma k*vára hazahoz egy csajt.Hazajöttem a barátnőimmel egész este sírtam ők itt is aludtak szegények miattam de a barátom haza se tolta a pofáját.Tegnap jött haza,de azóta egy árva szót nem váltottunk .Erős egyéniség vagyok,lehet hogy fél beszélni velem?Én nem fogok beszélgetést kezdeményezni ő b*szta el...Most várjak addig amíg ki nyitja a száját és megpróbálja kimagyarázni magát vagy összepakoljak neki?Mit tennétek? Mert akár hogyis szeretem ezt a f*szt:(((
2011. júl. 12. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd ki a pibe!
2011. júl. 12. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném tőle,hogy mi is történt az éjjel vagy legalábbis megpróbálnék beszélni vele és tisztázni a dolgokat..mert végülis mit veszíthetsz?:)hajrá.:)
2011. júl. 12. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Majd megy a magyarázkodás, hogy "de hisz a pia miatt", "jaaj kicsim, az nem én voltam, a pia hozta ki belőlem :S" stb...

Mocskos szövegek... ha van eszed, és ok nélkül csinálta / sokadjára, akkor kidobod... a pia NEM(!!!) mentség, sosem volt az, és nem is lesz.

22/F

2011. júl. 12. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
De az húz ám fel a legjobban hogy egész eddig semmi gond nem volt köztünk(legalábbis én nem vettem észre hogy lett volna)és akkor hirtelen 180° os fordulatot vesz a kapcsolatunk egyik napról a másikra megváltozik.Én nem értem a gondolkodását....
2011. júl. 12. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
végülis megcsalt? miután hazajött és jól pofán vertem volna.
2011. júl. 12. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy megcsalt-e fogalmam sincs hogy mi történt utána.A haverjai azt hajtogatják hogy ebbe ők nem folynak bele meg ahogy a csajok kiállnak a barátnők mellett úgy ők is kiállnak mellette.
2011. júl. 12. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
2%
szerintem vesd kia csecsed és kupakoljatok.. akkor biztos nemgondol mégegyszer arra h mást szurkáljon
2011. júl. 12. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Hát, nem is tudom. Nekem nem volna szívem kidobni, ha szeretem, mert utána csak szenvednék. Ha eddig semmi gond nem volt a kapcsitokban, akkor lehetne neki egy második esélyt adni... de amúgy tényleg görény egy dolog volt tőle!
2011. júl. 12. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
"Drágám, minek tudható be a szombat esti viselkedésed, majd a vasárnapi távolmaradásod? Miért nem hívtál föl, hogy mi van veled? Nem gondolod, hogy aggódtam?"
2011. júl. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!