Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha meglátjátok a barátnőtöket meztelenül akkor feláll nektek? Mennyi ideje vagytok együtt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 19:06
11/14 anonim válasza:
2,5 éve vagyunk együtt és nem áll fel,de én se izgulok fel ha meztelenül látom.Csak akkor áll fel neki ha alapból úgy érzi most kívánja a szexet.
12/14 anonim válasza:
a válaszolók érletkorát érdekes lenne tudni..én 25, barátom 32, és neki nem áll fel, csak mert elsétálok előtte meztelenül, kivéve, ha olyanja van:)
13/14 anonim válasza:
Általában nem szokott, de a nyáron amikor meleg volt meztelenül voltunk otthon, és tv-t néztem, amíg ő valamit keresett, és lehajolt, megláttam a nuniját, és felállt. erre megkérdezte, hogy nicsak? mit akar az ezredes? Belédbújni, és jól megcsináltam.
Aznap még este is volt digidugi.
évek óta együtt vagyunk már
14/14 anonim válasza:
Nem mindig de volt már rá pèlda .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!