Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(FOntos) Lehet, hogy nem voltam Neki jó az ágyban csak nem meri bevallani?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult lesz de remélem megértitek..most gondolkoztam el így szakítás után ezen az egészen..

Szeptember elején jöttünk össze az exemmel és december elején feküdtünk le először.Lehet,hogy nagyon kívánt már vagy nem tudom de az egész 4-5percig tartott részéről mert elélvezett.Utána 3napot intenzíven 24ből 24órát együtt töltöttünk(nem szex)csak alvás meg beszélgetés.Vagyis másnap közölte,hogy megakar dugni..Utána ugye hazament 1hónapra megbeszéltünk 1időpontot amikor lejön hozzám abban az 1 hónapban.Nem jött mint utólag kiderült MEGCSALT.

Majd januárban visszatért de írt 1smst amelyben nem mondta ki,hogy vége de olyan értelme volt.Ő a korra hivatkozott,és hogy emiatt nincs jövöje ennek.Majd smsben elkezdtünk vitázni(akkor még nem tudtam h megcsalt) és kérdezte,hogy mit akarok Tőle..erre válaszoltam Neki,hogy én Őt nagyon szeretem és folytatni.erre ő is válaszolt amelyben volt 1olyan mondata,hogy "Bár jó lenne még szexelni"..

Idővel lefeküdtünk másodszorra is minden ugy tűnt,hogy tök jó sőt beszélgettünk msnen is amelyben közölte,hogy mennyire jó volt az este és,hogy egyre jobb velem,persze elötte is az volt.Kérdezem Tőle,hogy miért érzi ezt?erre,hogy nem tudja,talán kezdi elfogadni,hogy nem vagyunk évfolyamtársak.Semmi jelét nem mutatta annak,hogy rossz lett volna,csak ugye nekem nem volt orgazmusom és mondta,hogy máskor szoljak ha valami nem jó.

Most nemrég szakítottunk amelyben megint a korra hivatkozott de volt 1 mondata amely megint arra vezetett vissza,hogy nem voltam elég jó???Ugye mnodtam Neki,hogy nincs igazság erre visszaírt Dehogynem!CSAK AZT 1EDÜL ÉN TUDOM!!"

És ebből megint erre következtettem hiszen ki más tudhatná azt,hiszen csak Vele voltam..

Csak most magamat hibáztatom és hogy miért nem mnodta ha vmi nem jó..??

2011. júl. 12. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, amit én ebből a kavalkáldból leszűrtem, az alapján én ezzel a pasival nem maradnék együtt... :/ Megcsal?! És tulképp csak a sexre kellessz neki... :S
2011. júl. 12. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Előzőhöz még megjegyzésem: és az ilyen pasi minden csajnak azt fogja mondani, hogy jó az ágyban... :/
2011. júl. 12. 10:00
 3/8 FeketeNapocska válasza:
Szerintem a szex jo volt neki,azért akarta még.Ez a fiu maga se tudja mit akar-ilyen mondatoktol meg total kiakadok.Netörödj vele Te több vagy annál hogy ezzen gondolkodj,keress magadnak rendes fiut,aki megérdemel...sok sikert :D
2011. júl. 12. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:
pont ez az,hogy a szex nagyon ritka volt sőt talán volt 4 említésre méltó a 7hónap alatt..elvileg én voltam a "rendes" barátnője meg kb 3hónapot várt rám és akkor még nem csalt meg senkivel csak állandóan azzal jött h semmi jövöje a kapcsolatnak mert sokkal fiatalabb vok mint ő és ez őt zavarja..és már azt sem tudom,hogy mi volt a baj vagy bennem a hiba pedig már mindent kielemeztem fejben..
2011. júl. 12. 10:21
 5/8 A kérdező kommentje:

sőt volt hogy csak átjött és CSAK aludni szóval nem is próbálkozott be ugyhogy ezért nem értem ezt az egészeet..

Köszönöm az eddigi válaszokat

2011. júl. 12. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Ffi

Hagyd a fenébe a pasit, amúgy ha 3-4 perc alatt "elmegy", te 1 jó csaj vagy, jól felizgattad, ő 1 egoista f@sz, rád, a te örömödre nem gondol, nem figyel, nem fontos számára. Lépj tovább !!!

2011. júl. 12. 10:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak az első alkalomkor ment el 3-4perc alatt utána már egész sokáig bírta és az ágyban figyelt rám, azzal nem volt gond,hiszen volt,hogy utána mindig kérdezgette,hogy nem e fájt,nem e volt durva tehát ezzel gond nem volt.szóval azt hittem,hogy talán neki nem volt jó csak nem mondaná meg mert fél h szarul esne.csak most,hogy megcsalt ezért jutott ez az egész eszembe,hisz ha szeretne akkor nem tett volna ilyet még ha az "oka"meg is volt..
2011. júl. 12. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem voltál neki jo, de a kapcsolatotok sem volt olyan jo, hogy ezen érdemes lenne agyalnod. Ennyi együttlét ennyi idö alatt kevés, hogy közeledjetek egymás igényeihez. Ilyen kapcsolatba nem érdemes belekezdeni. Vagy ha már beindult, abba kell hagyni, nem lesz belöle semmi. (Lehet, hogy fájdalmas most neked de hidd el maga a kapcsolatotok volt rossz.)
2011. júl. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!