Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No, ez most vajon micsoda?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel sok-sok éve barátok vagyunk. Tavaly október óta viszont komolyabbra fordultak a dolgok. De nem vagyunk együtt, de mégis olyan. Rengetegszer mondja hogy "szeretlek", becézget, a szemét is csillogni vélem ha velem van. Már elhangzott a szájából a szerelmem is, igaz ez most volt csak nem olyan régen. Viszont amikor sétálunk, a kezem nem fogja meg, ha pedig neten ebszélgetünk,számára is ismeretlen csajokról küld néha képet. (linket) Legutóbb álltunk a büfénél sorba, fogta a kezem, aztán emgláttam egy ismerősömet, ő észrevette hogy vigyorgom, elmondtam miért, elengedte a kezem. Megkérdeztem hogy akkor most le is tagadsz vagy mi a fene?:D Aztán újból megfogta. Nem szeretnék sokat írni, de ha kérdésetek van még, akkor szívesen válaszolok :) Mind a ketten 19 évesek vagyunk.2011. júl. 11. 17:17
1/8 anonim válasza:
Kissé éretlennek tűnik a srác viselkedése.
És miért nem beszéled meg vele? :) Tutira bejössz neki.
2/8 anonim válasza:
valszeg veled akar lenni nem csak mint barát... talán azért nem lépeget olyan nagyokat, mert bizonytalan: meglehet nem adsz elég visszajelzés h benne vagy-e a dologban. Te szoktad ölelgetni, megfogni a kezét, esetleg olyanokat mondani neki amiket barátok nem szoktak?
3/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szoktam :) Úgyanúgy becézgetem kifejezem az érzéseimet.. de valami mégis visszatartja úgy érzem. Sajnos a srác olyan, hogy eszméletlenül ritkán lehet beszélni komoly goldokról. Ha olyat hozol fel amiről egyáltalán nincs kedve beszélni, akkor visszavonulót fúj bármi is legyena téma..
2011. júl. 11. 17:29
4/8 anonim válasza:
nehéz eset. később is ilyen lesz, változni nem nagyon fog, ha hosszú távon gondolkodsz, nagyon erősen mérlegelj, hogy megéri-e egy olyan férj, akivel semmit nem lehet értelmesen megbeszélni....
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lehetetlen beszélgetni vele, csak figyelni kell hogy milyen úgymond hangnemben mondod amit szeretnél..
2011. júl. 11. 17:50
7/8 anonim válasza:
jól meg akar b@szni, csak félént típusú Pijamér
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csávó, de úgy gondolom hogy hogy ha az lennék, és ilyen terveim lennének, nem kínlódnék ennyit egy dugásért. Mellesleg tényleg nagyon ismerem, és tudom hogy nem a farka hajtja, csak éppen talán más sem.. vagy csak félgőzzel:D
2011. júl. 11. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!