Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem össze fognak hasonlítgatni minket. Mit tegyek ez ellen és hogyan bizonyítsam be, hogy én is JÓ vagyok?
Már miét hasonlítgatnának össze? A barátod nem szeret? A barátod tudja, hogy nem tudsz főzni. És? 18 éves vagy. A másik lány tud főzni? És? Örüljetek neki, mert akkor lesz főtt kaja. Belső tulajdonság? A barátod nem ismer? A közös barátotok nem ismer? Az belső tulajdonság, hogy a másik lány szép és barnább?
Egyszerűen nem értem a kérdést. Kérlek válaszolj már ezekre.
Sztem ne menj el, ha már most ennyire parázol. Fogd a barátodat és vidd el csak őt valahova.
Nem is a fiúktól, az összehasonlítgatásoktól, hanem a csajtól félsz.
A fiúk mindig összehasonlítják a csajokat, ezzel tök felesleges törődnöd, elkerülni sehogyan sem lehet.
Ha jobb akarsz lenni, mint a másik, vesd be magad a fiúdnál istenigazából. De csak ha kettesben vagytok. A nyílt színen ne rivalizálj.
Ha elkápráztatod a fiúdat, akkor adott esetben meg fog védeni, ne izgulj.
Az ugratást pedig ne vedd fel.
Szerintem ne komplikáld túl a dolgot. Ha más nem, hát mosogass el.
Egyébként a főzés nem nagy dolog, csak sokan nem mernek neki állni. Össze öntesz néhány dolgot és kész is. Pofon egyszerű, csak akarni kell :))
Én 14 évesen odaálltam a konyhába és kiküldtem anyukámat, hogy én márpedig palacsintát akarok keverni és sütni. Az első a kutyáé lett, de azóta csak én sütöm a palacsintát itthon :))
Sok sikert!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!