Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni, ha tlálkozok az exemmel?
Figyelt kérdés
Hétvégén megyek egy házibuliba új barátnőmmel, ahova esélyes,h befut az exem is. ilyenkor mit kell csinálni? odamész, köszönsz puszi puszi, aztán adios, vagy mutassam be őket egymásnak?2011. júl. 11. 13:55
1/4 Szvetee válasza:
Én a helyedben elkerülném, hogy a mostani barátnőd és az exed találkozzanak. Nekem nőként nem tetszene. Szerintem egy köszönés még belefér, de ennyi.
2/4 anonim válasza:
A bemutatást én se tartom jó ötletnek, és szerintem a puszipuszi köszönést se a barátnőd előtt (saját magamból kiindulva). De te tudod. :D
3/4 anonim válasza:
szia hadd mutassam be xy-t, őt dugtam eddig......ugyaaan, bemutatásnak semmi értelme, köszönsz max és annyi!
4/4 anonim válasza:
azutolsó komentet adomXD őt dugtam eddigXDde amugy ha nem akkarod féltékennyé tenni a bnőd vagy hogy növeled az esélyéta klonfiktusok kialakitásának a bizalom elvesztésnek akkor ne teddxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!