Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nézik le a nőket? Vagy legalábbis miért tartják magukat felsőbbrendű lénynek?
Szerintem nem minden pasi...
pl a parom is elpoenkodja hogy nah "de noi megoldas" volt, stb stb. meg hogy "milyen eszleny vagyok"-ha elbenazok vmit, de igazabol o csak szeretetbol csinalja, amugy felnez ram es tisztel, csak szeret cukkolni:)
akik pedig tizenevesen vaganykodnak h ne te csaj vagy stb... az mar a bunkosag. Ha nem tizenevesen akkor mar valami baja van az illetonek agyilag...
Nem mindegyik nézi le a nőket, de szerintem valahol mindegyikben benne vannak azok az ős ösztönök, amikor még a kökorszakban és onnantól számítva a férfiaknak volt nagyobb szerepe, vadásztak, eltartották a családot, más országba több asszonyuk lehetett, és a nőknek a háztartással kellett foglalkozni és gyerekneveléssel. Jobb indokot nem tudok felhozni, de mondom, nem mindegyik pasira igaz ez az állítás, remélem.
L, 18
Szerintem csak annyira, amennyire a nők lenézik a férfiakat. Pl. sok nő szerint férfiakat csak a szex érdekli, a legtöbbje a éretlen (bár sok felnőtt nőnél látok mici mackós cuccokat), vagy amikor azt hangoztatják a nők, hogy a férfiak semmire nem volnának képesek a nők nélkül, és ha ők volnának hatalmon, akkor nem volnának háborúk stb. Én ezeket elég sokat hallom.
Na, de én ennyiből nem általánosítok, és nem írok ki kérdést.
Ezt most komolyan kérdezed?Nem vagyok feminista,nem is akarok belemenni ilyen kérdésekbe,de a nők elnyomása nem újkeletű dolog.A középkor óta a nők háttérbe vannak szorítva.Nagyon sok ma is élő ember ebben nőtt fel.És a megszokott dolgokon nem könnyű változtatni.Szerintem nem 5-10 év múlva lesz amikor a nőket már egyenrangúnak fogják tekinteni.ÉS nem is hibáztatom a férfiakat.Több száz évet nem könnyű semmissé tenni.
(Lehet lepontozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!