Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van oda minden lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van oda minden lány a rosszfiúkért?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 00:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A mikért?
2011. júl. 11. 00:06
 2/19 anonim ***** válasza:
kár hogy én jófiú vagyok :D
2011. júl. 11. 00:06
 3/19 anonim válasza:
hát a normálisabb lányok akikkel lehet is valamit kezdeni, meg értelmesek és rendesek azok nincsenek oda értük :D általában az ilyen ribancok vannak oda a rossz fiúkért :(
2011. júl. 11. 00:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Mert van bennük valami csábító,valami kis huncutság,ami miatt nagyon érdekesek.Mindig megtudnak nevetettni és tudnak új érdekes,vicces dolgot mondani.Nem lehet unatkozni mellettük:)Valamiért engem is vonzanak,de hosszútávra nem érdemes velük tervezni:(
2011. júl. 11. 00:09
 5/19 Panda Péter ***** válasza:
evolúciós kényszer. a harcias, erős hím meg tudja őt és az utódokat védeni veszélyektől. ezenkívül a változatos génállomány változatos utódokat eredményez, így duplán jó.
2011. júl. 11. 00:09
 6/19 anonim ***** válasza:
Benne van, amit az utolsó ír, de mivel az ember (jobb esetben) nem csak ösztönlény, mint az állatok, ezért nem igaz ez minden lányra/nőre.
2011. júl. 11. 00:11
 7/19 anonim ***** válasza:

Kalandra mindenki rosszfiút keres, mert ők arra valók.

Vannak olyan lányok, akiknek lételemük a drámázás, ehhez hasznos, ha szenvednek, így ők hosszú távra is rosszfiút választanak.

Régebben engem is vonzottak, de a két tartós kapcsolatom, amikor igazán szerelmes voltam/vagyok, kedves, megértő fiúval van/volt. És a szex velük is lehet vad, ha ahhoz van kedvünk, ugyanúgy rengeteg programunk van, sose unatkoztam még, egyik kétéves kapcsolatomban se.

Szóval, a lányok lehet, hogy a rosszfiúkra szavaznak, de a normális nők már nem hiszem.

2011. júl. 11. 00:11
 8/19 anonim ***** válasza:
Hosszú távra nem kellenek, de mégis vonzóak... Ezért mondom én, hogy r.ibanc az összes. Elnézést az elenyésző kivételtől, minden tiszteletem az övék.
2011. júl. 11. 00:12
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Mert jól néznek ki, férfiasak és nem kis papucs gyökerek, akik a számítógépen lógnak egész nap és játszanak rajta. Attól hányni tudnék. Persze, a irigy kis gyökér férfiak ezt nem látják be, és előszeretettel osztják itt az észt, hogy normális lánynak nem tetszenek ezek a férfiak, de ezt ő is tudja, h ez nem igaz, csak ő maga ronda mint a bűn és nem kell senkinek, és ezzel akarja elterelni a saját nyomoráról a figyelmet.
2011. júl. 11. 00:13
 10/19 Panda Péter ***** válasza:
igen, az ember jobb esetben nem ösztönlény, de ha párkapcsolatokról van szó, a legjózanabb, leglogikusabb ember is simán megőrül.
2011. júl. 11. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!