Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bánt tettlegesen, "csak" szavakkal és
aviselkedésével. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt, (22 évesek vagyunk) és az elmúlt pár hónapban elég sokat veszekedünk. És sokszor jutunk el odáig, hogy nagyon durva dolgokat vágunk egymáshoz. Az idegrendszerem az teljesen kivan már, és a legbosszantóbb h senki mással a környezetében nem beszél így mint velem. Velem annyira hideg és mintha egy haverjával beszélne néha. Néha viszont mikor minden rendben van akkor meg imád, meg a csillagokat is lehozná az égről, de hiába beszélünk erről, hogy jobb lenne ha befejezné azt h ha van vmivel baja akkor ne rajtam töltse ki és másoknak meg mosolyog, meg hú de jófej vagyok és rendes, meg aranyos. Nincs elvileg senkije, szinte ideje se lenne rá.... szóval nem tudom h mit tegyek, hogy tűrjem e ezt a fajta megalázást és hetente sírórohamot kapok, mert rosszul esik. Vagy hagyjam ott annak ellenére h szeretem és próbáljam meg elfelejteni? Ti mit tennétek? Az a baj, hogy hiába beszéltem vele már ezerszer és akkor egy darabig jó de aztán megint... és azt sem tehetem azért hogy elhallgatom és mindig én felejtem el és én bocsássam meg h megint kiabált velem, vagy még ő sértődött be rám... Nem ragozom tovább azt gondolom érthető...
Szerintem tartsatok szünetet, mond el neki, hogy neked ez így rossz és nem tudsz mellette lenni, ezért lelépsz egy időre, igaz nagyon nehéz lesz, de ha tényleg szeret akkor meg fog változni és nem fog így beszélni veled, mert meglátja hogy mit veszít ezzel.
Az a baj hogy a férfiak már csak akkor látják ha baj van mikor a nő a sarkára áll és lelécel...
2009. márc. 30. 19:52
2/18 anonim válasza:
Állítsd kész tények elé, és mond meg neki, h. változtasson vagy el fog veszíteni!Ha fontos vagy neki biztosan lesz változás, feltéve ha elhiszi egyáltalán, h tényleg komolyan gondolod, mert nem birod tovább!LÉegyél határozott, és elszánt!És tedd föl magadnak a kérdést: Te megérdemled azt h. valaki igy mánjon veled?Sz-tem NEM!Úgyhogy hajrá, ne hagyd magad!
2009. márc. 30. 19:54
3/18 anonim válasza:
Szünetet javaslok én is... mondjuk olyat aminek soha nem lesz vége.
2009. márc. 30. 19:55
4/18 anonim válasza:
Szia,
ezt verbális bántalmazásnak hívják.És igen. én is lelécelnék. Végleg. Nem vagy köteles tűrni ezt a hangnemet. Ha tényleg szeret, akkor ne beszéljen így veled.
2009. márc. 30. 19:58
5/18 A kérdező kommentje:
Lehet h a szünet jó lenne. De ő az a fajta aki makacs és nem látja be a hibáit, és ha szünetet tartanánk lehet, hogy nem hinné el h azidő alatt nem voltam senkivel, vagy nem is keresne dacból hogy majd én úgyis keresem, mert szeretem. Nem akarom elveszíteni, de valószínű tényleg valami hasonlót kellene csinálni és türtőztetnem magam, hogy amiért ő nem látja be h hibázott azért ne én keressem már.
2009. márc. 30. 20:01
6/18 A kérdező kommentje:
Igen... de ezek mellett mikor nincs veszekedés és ilyen helyzet akkor mondhatom h senki nem szerettt még így, és nem segített ennyit, és amit csak tud megtesz értem, tényleg sokat segített már minden téren, szóval ezt leszámítva nem lenne vele semmi probléma és akkor nekem tényleg ő lenne a "főnyeremény" csak erről kellene valahogy elszoktatni....mert így idegileg sem fogom kibírni. hiába szeretem.
2009. márc. 30. 20:05
7/18 anonim válasza:
(első vagyok)
tessék a sarkadra állni, és határozott legyél...mond ki hogy most egy időre hagyjon, és ha úgy érzi, hogy tud veled a szerelme ként beszélni és bánni akkor hívjon fel...de te nehogy felhívd mert akkor megint nyeregben érzi magát
2009. márc. 30. 20:05
8/18 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Amit ő most csinál, azt érzelmi zsarolásnak hívják. Nagy aljasság.
2009. márc. 30. 20:34
9/18 A kérdező kommentje:
Írtam neki smsben, hogy ne hívjam.. kb egy fél órája, hogy gondolkodjon el és változtasson ha nem akar elveszíteni és olyanokat amit írtatok.... most várok.. h mit reagál. ha reagál....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!