Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik azok a dolgok amiket szerettek egy férfitól?
izmos (L), de mégis gyengéd
vad, (L) de mégis finom
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az jó, ha egy pasiban megtaláljuk az ellentéteket.
Amúgy én szeretem, ha gyengéden simogatják a vállamat, a nyakamat, vagy a hátamat... főleg csók közben.
A barátom ilyen (előtte nem találtam hozzá hasonlót) : a legfontosabb, hogy minden nap keres, érdeklődik a dolgaim iránt, szeret simogatni, csókolózni, kedveskedik, a társam és a legjobb barátom is, szexuális téren elengedhetem magam mellette, odaadó, figyelmes, tiszteletteljesen bánik velem, udvarias, a családommal is jófej, érzem, hogy mindig számíthatok rá.
Egyszerűen az álompasi:)
19/l
ha odafigyel rám, érdeklik a dolgaim, ŐSZINTE mindig és szeret!
imádom amikor "úgy néz rám", én is szeretem az ellentéteket, ne legyen mindig kiszámíthatatlan, de tudjon okozni meglepetéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!