Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit, hogy egy csaj naponta 4-5 bejegyzésem lájkolja Facebook-on?
Ha ráírok akkor beszélgetünk de amúgy ő magától sosem ír rám.
17/F
Nem néz havernak, csak nem mer kezdeményezni (igazából nem is a lánynak kellene) menj el vele, csinálj valami közös progit kettőtöknek. Hidd el, tutira bejössz a csajnak és tutira akar valamit tőled. ;)
19/L
én csaj vagyok, én úgy szoktam ismerkedni ált. hogy először a baráti körömbe hívom, meg bevezetem a csapatba azt aki tetszik, mert így a barátaim is el tudják mondani a véleményküket. meg ha nem bírja a barátaimat, az nagyon rossz tud lenni...
ha kijön a barátaimmal is, és nagyon bejön, akkor kb. nyert ügye van.
de ha nem is akarok semmi extrát 1 pasitól, akkor is jobban örülök ha legalább még 1 ember ott van, mert mindíg attól félek, h ilyen kínos csönd lesz xD én ilyen vagyok ><" de persze ha már beindultak a dolgok, akkor már nem kell h ott lógjanak a nyakamon a randin a haverjaim is :)
ne hoggy, a látszatnak. szerelmi játékot űz veled -.-
most ez a kérdés ugye csak egy vicc?
Szerintem tetszel neki,és általában a csajok megvárják ameddig a fiú ír neki ;D Fura mi?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!