Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az jelent valamit, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit, hogy egy csaj naponta 4-5 bejegyzésem lájkolja Facebook-on?

Figyelt kérdés

Ha ráírok akkor beszélgetünk de amúgy ő magától sosem ír rám.

17/F

2011. júl. 10. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem néz havernak, csak nem mer kezdeményezni (igazából nem is a lánynak kellene) menj el vele, csinálj valami közös progit kettőtöknek. Hidd el, tutira bejössz a csajnak és tutira akar valamit tőled. ;)

19/L

2011. júl. 13. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
hát amit nem sikerült összehoznia az atombombának, azt majd összehozza a facebook, csak kihalunk végre előbb utóbb :DDD
2011. júl. 13. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:

én csaj vagyok, én úgy szoktam ismerkedni ált. hogy először a baráti körömbe hívom, meg bevezetem a csapatba azt aki tetszik, mert így a barátaim is el tudják mondani a véleményküket. meg ha nem bírja a barátaimat, az nagyon rossz tud lenni...

ha kijön a barátaimmal is, és nagyon bejön, akkor kb. nyert ügye van.

de ha nem is akarok semmi extrát 1 pasitól, akkor is jobban örülök ha legalább még 1 ember ott van, mert mindíg attól félek, h ilyen kínos csönd lesz xD én ilyen vagyok ><" de persze ha már beindultak a dolgok, akkor már nem kell h ott lógjanak a nyakamon a randin a haverjaim is :)

2011. júl. 13. 18:33
 14/16 anonim válasza:

ne hoggy, a látszatnak. szerelmi játékot űz veled -.-

most ez a kérdés ugye csak egy vicc?

2012. aug. 17. 02:12
 15/16 anonim ***** válasza:
derítsd ki
2013. jan. 7. 21:32
 16/16 anonim válasza:

Szerintem tetszel neki,és általában a csajok megvárják ameddig a fiú ír neki ;D Fura mi?

14/L

2013. márc. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!