Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve és 2 hónapja vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve és 2 hónapja vagyunk együtt. Csúnyán beszél velem, mostanság pedig kifogásokat keres hogy hamarabb hazamenjen, vagy ne találkozzunk. Szerintetek is megunt már?

Figyelt kérdés
persze ő mindent tagad, állitása szerint még mindig szeret (én már nem ezt érzem, nem tehetek róla), és a 'csúnyákat' csak viccből mondja ha mondja, stb.
2011. júl. 10. 17:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha számítana, akkor mindenki azzal lenne örökre együtt, akivel először járt. Amúgy ha ilyeneket mondd, hogy 'pics." két pislogás nem lenne neki elég, és ott hagynám a francba, ez szerintem már nem normális kapcsolat. Hagyd ott, még ha elgondolkodni nem is fog a dolgokon, de legalább te jobban jársz.
2011. júl. 10. 18:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Egy utolsó szemét tuskó,dobd ki!Üljön akkor otthon egyedül.

Ha én beteg vagyok vagy görcsölök,a párom a fenekem is kinyalná(persze nem várom el,hogy ugráljon körülöttem,csak annyit,hogy picit legyen elnézőbb)

2011. júl. 10. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
...és szerintem annyira biztos magában,hogy nem fogod dobni,hogy ilyeneket is megenged magának.Tartsatok szünetet ha ki nem is dobod.
2011. júl. 10. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nagyon bunkó a barátod! Ne tűrd el ezt tőle! Beszéld meg vele, és ha nem hajlandó változtatni, akkor szakíts.
2011. júl. 10. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Még ma szakíts vele, hasonló dolgokat művelt velem az exem... ő is fenyegetőzött h hazamegy, meg ilyesmik. Hát menjen... Hagyd ott, kész, elhiszem, hogy most rossz neked, főleg egy hosszú ideig tartó kapcsolatból kilépni. Jobbat érdemelsz ennél a tuskónál.
 16/20 A kérdező kommentje:
nem tudom miért ilyen, nekem fáj és nem birom már tovább mellette. pedig nagyon szeretem és a szivem beleszakad.
 17/20 anonim ***** válasza:
ez az a fajta férfi aki ugymond elvárja hogy a lány eltürje a nyügösségétmeg hogy ne engedd haza hasonlók de ne tedd mert ebbe beleőrülnél hosszutávon szakits vele és mégvalami lehet a szived beleszakad de ha nem szakitasz akkor meg te fogol beleszakadni és megkérdezném te kibirnád egy ilyen fiu melletmaugy nemértem mert én fiuként pont hogy arratörekszek hogy minnélinkábbjó legyen neki 18/F
2011. júl. 10. 18:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem unatkozik a barátod.Esetleg megpróbálhatnátok többször kimozdulni,kicsit felfrissíteni a kapcsolatot,az érzelmeket.Az,hogy neked belefér-e,hogy így beszéljen veled,az a magánügyed,nem szólok bele.Nekem már sok lenne.

21/L

2011. júl. 12. 11:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnos nem látunk bele a kapcsolatotokba, csak arra tudunk támaszkodni, amit te leírsz/megosztatsz velünk. Én az eddigi infóidból arra következtetek, hogy ennek a kapcsolatnak már vége és te látod jól a dolgokat. Már nem szeret úgy téged, mint azelőtt. És csak arra vár, hogy te szakítsz vele, így nem neki kell megtennie, ez meg egy szimpla gyávaságra vall. Te jobbat érdemelsz nála!!!!
2011. júl. 12. 13:56
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2011. júl. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!