Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexen kivül akarhat mást is? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy srác 19 éves ( 2éve ismerem) és nemrég szakított a barátnőjével de mi alatt ők jártak msn-nen nekem irogatott hogy szeretne velem szexelni meg minden szexxel kapcsolatos kérdést felrakott nekem. Én nem tudtam hová tenni ezeket és mondtam neki hogy de neked van barátnőd erre viszont nem válaszolt inkább folytatta... Másról nem is beszéltük nagyon csak a szexről...(csak sajnos néha belementem a játékába és küldtem pár olyan képet magamról :S) Csak egy baj van nagyon megfogott a srác és van egy jó kisugárzása is (ezzel csábít)Tegyük fel ha összejönnék vele nem nagyon biznék meg benne :S, ha a másik barátnője mellett is irgatott nekem mi a biztosíték arra hogy mellettem nem fogja azt csinálni. Meg ki tudja hogy nem csak szexelni akar velem (szűz vagyok)... Szerintetek mit csináljak?hagyjam vagy ne...? Bocsi a husszúság miatt :)2011. júl. 9. 19:42
1/8 A kérdező kommentje:
hosszúság* még írni se tudok bocsii, kicsit siettem :(
2011. júl. 9. 19:47
3/8 anonim válasza:
Ne dőlj be semmiképpen,ha veled lesz megcsinálja ugyan ezt egy másik csajjal,és így tovább...
4/8 anonim válasza:
Rosszabbik esetben ha hagyod meg**** és otthagy.Ne engedj semmiképpen!
(második válaszoló)
5/8 anonim válasza:
szerintem olvasd végig szépen a kérdésed. Nézd, úgy mintha egy másik írta volna.
Nos? A véleményed?
6/8 A kérdező kommentje:
teljesen igazatok van!! De mit csináljak ha nem tudom kiverni a fejemből?? és ha meglátom olyan jó érzés fog el, hogy ő ott van...
2011. júl. 9. 20:08
7/8 anonim válasza:
Szerintem neked jobban tetszik az ,hogy valaki érdeklődik utánad, mint maga a "pasi".
De szerintem örüljél ,hogy ebből nem lesz nagyobb bajod! Képzeld el ha ott ölne a "haverjaival" és az "olyan" képeidet nézegetve rajtad röhögve meséli a többieknek, hogy EZ is megvolt.
De ha neked ez a pillanat dicsőség ,akkor megéri odadobnod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!