Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra sem közömbös az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra sem közömbös az EX? Gondoltok még rá? Miért szakítottatok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az exem a legjobb barátom mióta szakítottunk, de semmi több... 5 év után unalmassá vált a kapcsolat, soha sehova nem akart menni, csak otthon ülni. Ezért lett vége.
2009. márc. 30. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Öhm... Mi 8 hónapig voltunk együtt... Aztán barátok lettünk, nagyon jó barátok, mindent elmondott nekem, Én is neki, aztán lett egy barátnője ( aki még most is van, de nem tudom meddig... ) mésfél hónapja, csak úgy néz ki megint összejövünk.. de nem biztos... ma jön el, hogy megbeszéljük, mi legyen... : ) Én szivesen megpróbálnám vele mégegyszer, mert nagyon sok szép történt velünk, míg együtt voltunk... De majd meglátjuk, hogy ő mit szeretne... : )

Nani

2009. márc. 30. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
hat mi 3 hete szakitottunk, persze meg mindig szeretem, de azota nem beszeltunk meg, mert ido kell mindkettonknek, hogy lecsillapodjanak az indulatok. Mas orszagban elunk, nekem most itt kell egy ideig lennem, azelott kinnt eltem, meg amugy is o nem tudta, mit akar, mi legyen, bizonytalan volt kettonket illetoen, sok a kulonbseg is kozttunk, vegul o szakitott, anno azt mondtuk, baratok leszunk, remelem egy ido utan sikerul is ez majd. AMugy 2 ev utan lett vege, elso nagy szerelem 23 evesek vagyunk.
2009. márc. 30. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 éve szakítottunk azóta ő a legjobb barátom és barátnőm :) Neki elmondok olyan dolgokat is amit a mostani barátomnak nem! Jobban elvagyok vele,mint soha senkivel és örülök,h barátok lettünk :)
2009. márc. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!