Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerelmes belém?
3hónapja vagyok együtt egy lánnyal, de nem tudom eldönteni hogy szerelmes-e belém. Mikor még nem jártunk olyanokat mondott hogy ő nem lesz belém szerelmes meg hogy a szerelem milyen rossz dolog és hogy ő nem hisz ebben. Meg múltkor mikor vártuk a buszt egyik ismerősünkről beszéltünk hogy milyen papucs volt és mondta hogy ezért olyan rossz a szerelem mert könnyen befolyásolhatjuk a másikat és aztán csókolóztunk. Meg szokta mondani mikor látja hogy olyat tett ami nem tetszik hogy ugye most szeretsz?
Meg szeptembertől más városban fogunk tanulni és már most ezzel foglalkozik, hogy mi lesz akkor és hogy bírom-e majd azt hogy csak heti 1x látom(mert most azért a heti 3találkozót elvárom :) )
Na de vajon szeret? Mert még soha nem mondtuk ki és én elsőnek nem mondom ki, főleg ha nem szeret mert akkor pofára esés van :/
nyugodtan mond ki!:)
Minden lány szereti ha ilyet mond egy fiú, meglátod, ő is kimondja!:)
Vesztenivalód nincs:)
Hajrá!
Pedig benne van a pakliban, hogy nem szeret. Szerintem ne is tervezz túl sokat ezzel a lánnyal, főleg ha külön helyre kerültök!
Amúgy meg ne szégyeld kimondani elsőnek, hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!