Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akiknek nem való párkapcsolat?
Mert én úgy 2-3 hónapig bírom csak. Aztán megunom.
Egyszerűen idegesít az, hogy mindig meg kell szabni, hogy mikor találkozzunk meg a túlzott kötődöttség. Az, hogy ha lemondom a találkozót mert egyedül szeretnék lenni akkor az lesz, hogy nem érti meg, hogy miért nem akarok vele találkozni. Így ebből az egészből meg értelmetlen viták lesznek, vagy kitalálja, hogy én biztos nem szeretem.
Igazából most úgy beszélek mintha most lenne kapcsolatom, pedig nincsen.
Egyszerűen nekem néha kell egyedüllét. Lehet 1 vagy akár 1 hétig. De nekem kell egy kis "feltöltődés". Ha túl sokáig vagyok emberek között, akkor utána mindenképpen felszabadult leszek ha utána egyedül lehetek valahol!
Más is van ezzel így?
Persze tudok kötődni nagyon is, de nekem néha sok az a túl sok együtt töltött idő. Nekem kell az egyedüllét ami max 1-2 napig tart néha több napig.
Van aki ezt tudja tolerálni vagy mindenki furcsán nézne ilyenkor a partnerére?
Ha túl sokáig vagyok emberek között, akkor utána mindenképpen felszabadult leszek ha utána egyedül lehetek valahol! Ha nem, akkor ideges vagyok és feszült és azt várom, hogy mikor érek már haza?!?!
Sokszor mikor szüleim nem voltak itthon és suli után értem így haza, hogy nem voltak otthon akkor nagy megváltás volt ez számomra élveztem, hogy egyedül vagyok.
Oroszlán??
Bár nem hiszek abban a baromságban...
Egyébként megértem, hogy agyadra megy ha elnyomnak, de meg lehet beszélni, hogy te néha ide mész, ő néha oda megy, csak nem olyna stílusban kell előadni, mintha a másik nem jelentene semmit. Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor ne keress. Én is tudok szeretni nagyon, de nem keresek és nincs ilyen problémám.
Tudok szeretni csak ez is alábbhagy egy idő után ami fogalmam sincs miért van így. átalakul szeretetté. ugyanolyan fontos marad csak nem vagyok belé szerelmes.
amúgy bika vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!