Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járni nem akar, de szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Járni nem akar, de szexre kapható. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem nagyon a pasi 23. Olyan haver félék vagyunk másfél éve. Én is tetszem neki, de elvan a szingli életmódjával. Estére hívott filmezni... 19/l
2011. júl. 8. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elfogsz menni. Hogy milyen értelemben azt nem tudom, de valamelyik az biztos:) Vagy nem?
2011. júl. 8. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Honann tudod, hogy nem akar járni...

Az biztos, hogy ha átmész, sexelni akar majd, de valószínű, hogy "járni" már nem, ha igazad van.

2011. júl. 8. 19:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Első: Teljesen igazad van. Jobb megállapításod nem is lehetett volna XD
2011. júl. 8. 19:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele erről, ő mondta h nem akar kapcsolatot.
2011. júl. 8. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha dugni akarnék, mennék simán. Ha nem, akkor mint haver mennék át, ha tudom hogy nem egy erőszakos f....

Mondjuk te kívánod, ezért nem hiszem, hogy zavarna ha megerőszakol. Vagy igen??

Vagy most az a kérdés, hogy hogyan legyen kapcsolat a dugáson kívül??? Na erre nem fogsz választ kapni tőlünk.

2011. júl. 8. 19:34
 6/10 A kérdező kommentje:

OTT AKÉRDÉSEM NE KÉRDEZD MÁ' MEG MI A KÉRDÉS !!

tetszik nekem, én is neki, járni nem akar, du*ni meg mér ne. én mind kettőt akarom. Mit tennétek? - ez a kérdés!

2011. júl. 8. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező... nem értelek ,ha te járni akarsz vele ,ő nem akar veled , de még dugnál is vele ,akkor nem látom értelmét a kérdésnek ... Átmész dugtok az jó van...
2011. júl. 8. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a kérdésből annyi derült ki, hogy átmennénk-e hozzá, ha csak dugni akar. bocs.
2011. júl. 8. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj át, legyen szex, aztán hátha megváltoztatja a véleményét... Az viszont benne van a pakliban, hogy ha te erőltetni próbálod a kapcsit, akkor fuccs a haverságnak is!!
2011. júl. 8. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
ha nem zavar, hogy csak szexre kellesz neki, menjél... de ha többet érzel iránta, garantáltan nem fogsz bírni tükörbe nézni másnap. ha nem akar járni veled, néhány dugás nem fogja megváltoztatni a véleményét, max örül a könnyű numerának. ha járni akarsz vele, a helyedben én nem mennék.
2011. júl. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!