Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság, és anyagi gondok. De Szeretjük egymást. Van jövőnk?
100 km re lakik tőlem, elég rossz anyagiakkal rendelkezem, én is ő is.
De nagyon egymásra találtunk, belehabarodtunk a másikba.
pl ha lemegyek hozzájuk bulizni az kb 10 ezer egy nap...mertugye busz, meg stb stb...
Én nagyon szeretnék együtt maradni vele, de nem tudom így majd a későbbiek folyamán hogyan fog alakulni, ha nem lesz pénzem...:S Neki sincsen, ők is szegények.
dolgoznék én is csak nincs semmi munka, még napszám sem, pedig azt is csinálnám elhihetitek, érte MINDENT!
Ő is így van vele, talált munkát, járni is fog majd.
uhhh az f*sza....
Nekem kicsit az a fura, hogy mindnki a haveri körömből hülyének tart, hogy mér iylen messze szedtem össze csajt...
MErthogy mé nem jó környékbeli nő nekem...
Nálad is voltak iylenek?
Abban igaza van minden válaszolónak, hogy amit igazán akartok, akkor azt meg is tudjátok valósítani. Dolgozni kell, lesz pénz, egyik probléma megoldva. Mivel egyik problémából adódik a másik (távolság -> sok pénz utazásra), ezért mindkettő egy csapásra megoldódik :)
22/L
nem kell bulizni,
drága kajákat venni
lehet élni vajas kenyéren és vizen,és otthon a szobában tv-t nézni,beszélgetni,sétálni..
jah persze ha nagyok az igények akkor nem fog menni,lejjebb kell adni!!!
Én nem értelek...mi 500 km-re vagyunk, nekem 6000 sincs oda-vissza egy út. Ezt biztosan állíthatom, mert 9 hónapja vagyunk együtt, hogy HA igazán szeretitek egymást, és eldöntöttétek, hogy egymással akarjátok leélni az életeteket, akkor ez nem lehet akadály. Bennünk fel sem merült ilyesmi.
Persze ehhez kell a hűség és a megbízhatóság mindkét oldalról.
Ha kevés a pénz, ne menjetek bulizni, menjetek el este egy nagyot sétálni, vagy kiránduljatok...Mi sem szórjuk a pénzt.
Nem tudom, tanulsz-e, vagy dolgozol. Tartsatok ki, és később könnyebb lesz, ha lesz állásotok!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!