Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lizybabah kérdése:

Sztetek ez normális?

Figyelt kérdés
nah szóval 13/L vok van egy pasi az osztályunkba aki évelejétől elég furán viselkedik velem, minig közelebb jön hozzám amikor beszélek egy másik oszitársal, farsangkor is próbáltunk és 2 gyereknek kellett engem felemelni (ő is benne volt) és amikor leugrottam a vállukról akkor a kezébe tartott és pörgött velem:S(többször is) és bisztos vagyok benne hogy szerelmes belém mert akkor nem lenne velem ilyen fura, mindig köszön, meg engem szokott nézni órákon is meg minden,a vállamra teszi a kezét stb...de am jól nézki:Dnekem is tetszik:)és van egy olyan érzésem hogy nem meri meg kérdezni hogy járjunk e.
2011. júl. 8. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik osztályismétlése ez a pasinak? Szerintem igen.
2011. júl. 8. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
jo a megérzésed.
2011. júl. 8. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:

2 tanácsom van

1.Ha ő nem lép,lépj te,azaz kérdezd meg,tetszel e neki

amit írtál,abból az jött le,hogy tetszel neki,csak nem mondja ki,szóval ha te kérdezed me tőle,szerintem igent fog mondani :D

2.Tanulj meg írni

13L

2011. júl. 8. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:

OFF(bocsi de nem bírtam ki,hogy erre ne írjak):

Rég nevettem ilyen jót:

"2 tanácsom van

1.Ha ő nem lép,lépj te,azaz kérdezd meg,tetszel e neki

amit írtál,abból az jött le,hogy tetszel neki,csak nem mondja ki,szóval ha te kérdezed me tőle,szerintem igent fog mondani :D

2.Tanulj meg írni

13L"

Imádom,mikor nem tud írni valaki és emiatt kioktatja a másikat,főleg ha az illető 13 éves.:D

Hogy válaszoljak is a kérdésre,igen normális dolog,és biztosan csak fél.Ha tetszik neked egy próbát megér!:)

2011. júl. 8. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

nah szóval 13/L vok van egy pasi az osztályunkba aki évelejétől elég furán viselkedik velem, minig közelebb jön hozzám amikor beszélek egy másik oszitársal, farsangkor is próbáltunk és 2 gyereknek kellett engem felemelni (ő is benne volt) és amikor leugrottam a vállukról akkor a kezébe tartott és pörgött velem:S(többször is) és bisztos vagyok benne hogy szerelmes belém mert akkor nem lenne velem ilyen fura, mindig köszön, meg engem szokott nézni órákon is meg minden,a vállamra teszi a kezét stb...de am jól nézki:Dnekem is tetszik:)és van egy olyan érzésem hogy nem meri meg kérdezni hogy járjunk e.

Ez az amire hogyan lehet válaszolni? Megválaszoltad a SAJÁT kérdésed +PLUSSZ+ értelmetlen [nem oltás, ez a véleményem] mert úgy látszik tudod mit szeretne tőled, akkor?!

2011. júl. 8. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:

nem ez abnormális.

nem is értelek...

2011. júl. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!