Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány és egy fiú adhat egymásnak baráti szájrapuszit vagy ez hülyeség? XD:$$
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 11:41
11/12 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Bár ez részünkről eléggé nagyon bonyolult. Megpróbálom értelmesen leírni XD szóval. Majdnem az összes fiú haverommal úgy vagyunk hogy már mindegyik közölte (vagy ha nem közölte akkor is egyértelműen a tudtomra adta) hogy szívesen megcsókolna. Most jelenleg mindegyiknek van barátnője meg nekem is van barátom tehát nyílván nem fogok velük, de tavaly októberben mikor nem volt barátom és az egyik fiú haveromnak se volt barátnője akkor hülyéskedtünk és evett valami ropit, aminek kilógott a vége a szájából és mondta h harapjam le XD így a vége szájrapuszi lett. Szóval sztem olyan hogy baráti szájrapuszi nincs, olyan van hogy nagyon,de tényleg NAGYON kicsit, icipicit tetszetek vagy bejöttök egymásnak. Én az összes fiú haverom szerint szép vagyok és 1-2 kivétellel mindegyik bevállalna egy csókot velem. Pedig nem érzünk egymás iránt semmit. Csak azért mert állítólag szép vok. És persze nagyon jó haverok vagyunk. De ennyi :) A lényeg h minimális vonzás van a két fél között, de annyira kicsi hogy szinte el sem különül a barátságtól. Vagy még az is más dolog, hogy van néhány család ahol a családtagok egymásnak szájra adnak puszit (nálunk nem, nálunk arca megy) de van aki így nőtt fel, hogy a családtagoknak szájrapuszi és ha van olyan haverja akit már testvérként szeret akkor ott is előfordulhat hogy szájrapuszit ad neki. Bár ez nekem elég furcsa :D Na ez most érthető volt valamennyire? XD
12/12 A kérdező kommentje:
ahaaa :D háát igen akii adoot nekem szájra pusziit az elöször barátilag volt és egy kicsit tetszet xD de mostmáá járok velee xDD pediig azt mondtaa h ez csak barááti puszi :D xDam dejoonekeed h ijen sok embeer mondjaa h szép vagy xd :DD(Y)
2011. júl. 16. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!