Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Salering kérdése:

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van 1 lány, akibe több mint fél éve belezúgtam, csak nem mertem kezdeményezni, mert féltem a visszautasítástól. Kb 1 hónapja összejött az egyik haverommal(nem olyan nagy haverom), akivel az óta is megvannak. Sajnos rájöttem, hogy milyen hülye voltam hogy elszalasztottam Őt . Szerintetek elmondjam neki mit érzek , vagy várjak amíg szakítanak ? Más lányokra rá se nézek , van, amikor napokig gondolok Rá, már nem tudom mit tegyek....Előre is köszönöm!
2011. júl. 7. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Haverod tudja hogy érzel? Amúgy szerintem ne kavarj be közöttük, egyszer mindennek vége lesz, utána meg ott lesz a lehetőség
2011. júl. 7. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:
2 szer megtortent ez velem. Akkor azt mondtam h 3szor nem fog. A baratnommel a megismerkedes utan 3 napig irtunk, aztan randiztunk, es pikkpakk osszejottunk 1 het leforgasa alatt. Ugyh azt ajanlom, h kezdemenyezz, de ha vmi olyat mondana h "ha szetmegyunk veled fogom kezdeni" akk felejtsd el. Jotanacs: NE ismetelten NE fbn csinald hanem mindent eloben.
2011. júl. 7. 23:58
 3/5 anonim válasza:
Csak egy gond van abban igazad van hogy ne kavarj be közéjük de egyik barátom 4 évig várt valakivel... abba az időbe belehet őrülni... hallgass rám várj még vele egy kicsit és mikor kezd komollyá válni közöttük a kapcsolat mond el neki...de előtte egy kicsit barátkozz össze a csajjal :) Én ezt tanácsolom... én is voltam hasonló helyzetben én is ezt tettem nálam bevált jobban éreztem magam és nem ment szét a pár se !
2011. júl. 8. 00:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Haverom szerintem sejti, mert amikor próbálok közeledni a csajhoz, látszik hogy féltékenykedik, volt amikor kérdőre vont, mert 1 busszal mentem haza a csajjal..

Másodiknak : Gratulálok nektek! Persze én se fb-re gondoltam hogy ezt ott kéne elmondanom neki, csakis élőben. De nem tudom mit válaszolna rá és ezért nem akarom elrontani a barátságunkat mindkettejükkel.

Harmadiknak : Hát igen, nemtudom meddig bírom még ki. Szörnyű egy érzés. A csajhoz már kezdtem közelebb kerülni, csak most itt a nyáriszünet és nemtudom mikor fogok vele egyáltalán találkozni mert nem 1 városban lakunk. De ha elmondom neki, és a barátját választja, akkor megromol a barátságom mindkettejükkel, és ez nem lenne jó mert osztálytársak is vagyunk :SS

2011. júl. 8. 01:28
 5/5 anonim válasza:
Ismerkedj vele beszélgess telefonon, msn-en, skype-on...és mikor úgy érzed nagyon jó barátok vagytok mond el neki. Ha jó barátok vagytok nem fogy megromolni semmi közötetek!
2011. júl. 8. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!