Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de egy ideje beszélek facebookon egy külföldi sráccal és kezdek beleszeretni. Mit tegyek?
Figyelj, erre nagyon kicsi az esély, hogy összejönnél a külföldi fiúval. Szerintem ne bonyolódj bele jobban. A te érdekedben. De ezt most nem hiszed el nekünk, de ha túlleszel rajta, akkor rájössz, hogy igaza volt azoknak, akik le akartak beszélni. (Tapasztalatból mondom).
18L
Am szerintem a biztos sokkal jobb mint a bizonytalan. Most gondolj bele a pasid itt van helyben szeret és eddig te is szeretted vagy még szereted. De ott van egy másik csávó 1vagy 2országgal arrébb vagy épp a szomszédban. De mi annak az esélye h idejön Mo-ra? Szerintem nem túl sok. Max ha rokona ép itt vagy vmi ismerős. De még az sem biztos h pont abba a városba megy ahol te is vagy. Meg azt se tudjuk h hány éves az a csávó de gondolom korodbeli. Meg az internetes barátkozás nem mindig veszélytelen. Gondold meg nagyon h mit csinálsz. Én a helyedben a biztosat választanám.
17L ( ma van a szülinapom xD)
Hát sajnos már 14 évesen kezdik...v korábban :S
Figyi. Elkezdtél beszélgetni egy sráccal a neten. Gyakorlatilag nem ismered, nem tudod kicsoda, de jól érzed vele magad beszélgetéskor gondolom. Meg gondolom helyes is. De ez eddig csak egy plátói szerelem, egy fellángolás. Sokan átélnek ilyet, de mérlegelj. Mennyire szereted a mostani párod? Mennyire ismered ezt a srácot? Ennyi kapcsolattartás után megéri e kockáztatni a boldogságod? Megéri e becsapni a mostani párod ezért az újért? Ha az utolsó kettőre nem a válasz akkor ez csak egy fellángolás, ami majd elmúlik. A szerelem nem ilyen.
Na, ezért érdemli meg minden nő, hogy megcsalják!
Kb ennyit jelent nektek a szerelem, hogy a fészbúkon szerelmes leszel egy srácba. dzsordzs klúniba nem vagy szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!