Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szoval van egy csaj nekem tetszik nagyon es azt mondta,h en is neki , es jarnek vele de o nem tudja akare mert fel, h nem lesz fugetlen.Mondtam neki akkor kezdjuk azt,h sokat talalkozzunk es dumalunk es utana hatha akar jarni , azt mnodta ,h oke. De ebbol lehete meg jaras ? van e eselyem ? mit tegyek?2011. júl. 7. 20:35
1/4 anonim válasza:
Ha sokat találkoztok és beszélgettek akkor a lányban más fog kialakulni mint szerelem teljsen más ezt úgy hivják barátság.. barátként fog rád tekinteni...
2/4 Biasa válasza:
Kezdjetek el járogatni ide-oda. Majd alakul a sorsotok, ne aggódj előre, hogyan lesz később. A lényeg, hogy tetszel neki és hajlandó találkozni veled.Csak bátran!Sok sikert!:)
3/4 A kérdező kommentje:
jo de mondjuk kozeledek es o is akkor mar szerintem nem baratsag
2011. júl. 7. 20:40
4/4 DakotaDamon válasza:
Figyelj, beszélj vele erről. Nyugtasd meg, hogy ez semmi komoly, nem egy éltre szól - ha tényleg attól fél, hogy nem lesz független, akkor ilyesmikre kell rájönnie. Hogy ez nem vesz el semmilyen esélyt tőle, ez csak valami új, amit kipróbálhat. Ha tényleg tetszetek egymásnak, ne hagyd, hogy ilyesmik az utadba álljanak! Mondd meg neki, hogy próbáljátok meg, ha tart két hétig, hát akkor tart két hétig, de legalább megpróbáltátok. Nem erőltetni kell, de ha nem működik, akkor nincs semmi. Ha pedig igen... :) Hát akkor :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!