Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha egy lány nem megy bele a 2+1-be az gáz?
Figyelt kérdés
kapcsolat, 2 csaj(én meg egy ismeretlen pl.) + a fiúm2011. júl. 7. 16:50
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.
Én sem mennék bele.
3/8 anonim válasza:
Azért párkapcsolat, mert két emberre tartozik, nem háromra. Nem gáz, ha nem megy bele, szerintem többen gondolják így, mint az ellenkezőjét.
4/8 anonim válasza:
nem gáz. régóta vagytok együtt? ha nem, akkor semmiképp se kérhet tőled ilyet- ha viszont igen, akkor gondold át milyen lenne számodra az egész. mondjuk én pasi létemre nem tudnám egy másik csajjal is csinálni. ha belemész, készülj fel rá, hogy nem csak veled fog foglalkozni.
5/8 anonim válasza:
Miért kellene belemenni?? Te most ezért gáznak érzed magad???
Hát az vagy. Bocs, amiért annak érzed.
6/8 anonim válasza:
ha szeret akkor minek neki még1?
Én biztos nem kérnék ilyet 27/F
7/8 anonim válasza:
Nem gáz ha nem akarod. Az a gáz, ha a pasi ezt nem fogadja el...
8/8 anonim válasza:
Nem. Az lenne a gaz ha ebbe igy belemenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!