Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet csinálni a szigorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni a szigorú szülőkkel?

Figyelt kérdés

13 vagyok a barátom 16. 10 hónapja együtt vagyunk (az már majdnem 1 év!)Az a nagy helyzet hogy nem engednek el a barátomhoz.Eddig még csak 1szer voltam nála akkor is csak azért mert eltört a lábujja és végülis elvittek hozzá.Akkor 1szer!És én tényleg nem akarok nagy dolgokat meg ő sem akar semmi olyat hogy sex csak velem akar lenni én meg vele.Hogy lehetne ezt megértetni a szüleimmel?Vagy nem lehet?Mi tényleg semmit nem akarounk csak szeretnék már nála is lenni :)

Köszi

2009. márc. 29. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mondanak is a szülök indokot, vagy csak a lerázos "nem, mert azt mondtam" szöveg? és kettesben lennétek, vagy ott lennének a szülei? ő átjöhet hozzád? más barátokhoz átengednek?

am ha végképp semmi nem jön össze, akkor legyetek máshol kettesben, magyarul szervezzetek randikat. de ez télleg furcsa, hogy nem biznak benned.

2009. márc. 29. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 17vagyok és 8hónapja járok a barátommal,ott aludni egyátalán nem engedik-persze megoldom én azt:D.Szerintem menjetek el együtt kirándulni mármint szüleid te és barátod vagy csak egy közös ebéd vagy valami hogy jobban is megismerhessék.De gondolom az elsődleges ok ami miatt nem engednek,hogy nem szeretnék hogy olyat csináljatok amit neked még nem feltétlen kellene.
2009. márc. 29. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

hat nem lehet konnyu..... ha nalad talalkoztok az nem jo? vagy kint vhol? ti mindenkepp nala akartok ulni?

1. probalod megnevelni oket. sok civakodas aran, nehezen, de meg lehet ertetni veluk. probald nyugodtan megbeszelni h mirol is lenne szo, biztositsd oket h semmi olyasmi nem fog tortenni. es pl elengednek, te pedig hazajosz 1 megbeszelt idopontra (es ne kess!) ha latjak h jok a szandekok, megenyhulnek.

2. ha sehogyse megy, a hatuk mogott. es kezdodnek a hazudozasok. ha nem buksz le, eleg sok ideig lehet ezt csinalni -nekem mukodott.

de szerintem a leghatasosabb szep lassan megpuhitani oket. 1szor csak atmesz ebedelni a szuleivel. utana delutan. es igy tovabb.nyugtasd meg oket h nem kell feltsenek.

2009. márc. 29. 20:10
 4/11 A kérdező kommentje:

hát az indok az az hogy nem akarják hogy rossz qrvának tartsanak a szülei(ami persze ki van zárva mert amikor ott voltam akkor is azt mondták hogy miért nem alszok ott meg miért nem jövök gyakrabban...) mer hogy ki mit gondol meg h kicsi vagyok és a többi...

hát én szeretnék vele ketesben lenni mondjuk a szobájában :P jó lenne

amúgy itthon lehetünk de vannak feltételek... 1. hétvégén -.- 2. csak ha itthon vannak...

másokhoz meg nem iagzán szoktam menni de pl. múltkor bnőmnek ottalvós bulija volt és nem engedtek ottaludni (gondolom azért hogy nehogy megszökjek a barátomhoz) úgyhoyg 12körül hazahoztak..:(

2009. márc. 29. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, de 13 éves vagy, megértem, hogy még nem tartják elérkezettnek, hogy ott aludj a fiúnál. Eltelik 2-3 év és teljesen más lesz a helyzet. Én megértem a szüleidet, attól még mert ti már 10 hónapja együtt vagytok (ami nagyon dicséretes ilyen fiatalon), attól még te az ő kicsi gyerekük vagy. GYEREK! :)
2009. márc. 29. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

nem értek egyet az elöttem szoloval.

ahogy irsz, abbol az derül ki, hogy felelösségteljes vagy. szerintem tudnád, hol a határ. a szüleid pedig tulzottan féltenek. mondanám, hogy beszéljék meg a szülök, de lehet, hogy nem sülne el jól a dolog. egyelöre csak probáld elnyerni a szüleid bizalmát. mást nagyon nem tudok.

am az elsö hozzászolo voltam

2009. márc. 29. 20:28
 7/11 A kérdező kommentje:
na várj! azt senki nem mondta hogy én ott akarok aludni! vagyis ott akarok de most ez nem volt kérdés. tudom hogy semmiképpen nem engednék meg és most csak az lenne a kérdés hogy DÉLUTÁNRA(!!!) engedjenek el!
2009. márc. 29. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:
nézd...engem úgy 14-15 éves koromig tartottak így kordában. Nekem is volt olyan, hogy ottalvós buli és haza kellett jönnöm...elég ciki volt...próbáltam mindent, semmi sem hatott, ezért fogtam magam egyszer és elmentem egy koncertre, ahova nem engedtek el...tökre be voltak szarva meg minden, és ezért mondták, hogy okéoké elmehetsz, akkor legalább tudjuk, hogy hol vagy (mert hazudni soha nem hazudtam, hogy hova megyek, hiszen akkor már elengedtek :) persze nem ilyen egyszerűen, előtte azért megkaptam a fejmosásokat, de 1-2 hónap alatt sikerült átállítanom a gondolkodásmódjukat ezzel a módszerrel :D De ez csak egy tipp, ha tényleg _semmi_ sem jön be és nem értik meg, hogy neked saját életed van és nem a háziállatuk vagy, akit gondozni kell meg tanítgatni és akkor szót fogad (én anno így éreztem...)
2009. márc. 29. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Délutánra nem kell engedélyt kérni :P Mondd, hogy barátnőiddel bentmaradsz a suliban szórakozni vagy valamit találj ki. Én is így játszottam ki a szüleim :P
2009. márc. 29. 20:36
 10/11 A kérdező kommentje:

egyszer még vagy 3-4 hónapja azt mondták hogy ha átverem őket akkor hát valami olyasmi hogy kitagadnak vagy nem is tudom már hogy mondták... vagy hogy akkor nem lakok itt továbbra vagy nem tudom már.

ma meg azt mondták hogy majd ha 18 leszek akkor elmehetek.lehet hogy rosszul tettem de mondtam nekik(egészen halkan megjegyeztem) hogyakkor már ha vele maradok/velem marad addig már oda is költözök hozzá :D

jajj de jó lenne már kicsit nagyobbnak lennem...:(:)

2009. márc. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!