Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam a barátomat?

Figyelt kérdés
Debrecenbe kellet utaznom mert meghalt az apukám és a temetését kellet elintézni illetve hogy felhozzák majd Pestre hogy itt temessük el.Úgy volt hogy ma reggel érek haza de sikerült elcsípnem tegnap egy esti járatot.23órára értem haza és a barátom (23) illetve a húgom (16) tök meztelen egymáson aludtak a saját ágyunkban.Gondolom én le is feküdtek egymással.Elmentem még este egy olcsó panzióba és reggel haza jöttem ekkor már a tesóm sehol sem volt és a lakás is rendben volt.A barátom semmit nem mondott eddig és én is csak annyit mondtam neki hogy remélem tegnap jó napod volt de nem vette a lapot.Még a testvéremnek talán megtudnék bocsátani de a barátomnak is mert irtóra szeretem de nem tudnék már benne megbízni.Szerintetek is a szakítás lenne a legjobb megoldás?
2011. júl. 7. 12:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
De tényleg, majd írd meg légyszi, hogy mi történt! Utolsó előtti voltam.
2011. júl. 7. 12:56
 12/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:56

Rendben megírom!Már nem sokat kell várni mert 15órára azt mondta átjön ha végez a dolgával ha nem végez akkor meg majd este.

2011. júl. 7. 13:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Majd írd le, légyszi! Egyébként én megnéztem volna mindkettejük pofáját, amikor meglátták volna, hogy Te is ott vagy.. És őszinte részvétem Apud miatt! De elhunyt az apukád, és a tesód meg képes ilyenkor b.aszni? Én biztos, hogy soha többet nem szólnék a testvéremhez. Még jó, hogy nincs.
2011. júl. 7. 13:05
 14/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:05

Köszönőm a részvét nyilvánítást!!Látod hogy van pedig el sem képzeltem volna róluk

2011. júl. 7. 13:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Biztosítsd róla őket, hogy tudsz mindenről. Mélyen csalódnék mindkettejükben, főleg, mivel családtagom az egyik fél. Szakíts, jobbat érdemelsz!
2011. júl. 7. 13:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez gusztustalan, undorító, hogy ilyen emberek vannak!!! Ráadásul családtag!!!

16 éves a húgod /már megbocsáss de/ ekkora érzéketlen ribanc??A helyedben Én biztos a hajánál fogva rántottam volna ki az ágyból és pofán vágtam volna.

A "barátot" illetően, huuuuu..

Kidobtam volna az ablakon a ruháit és kidobtam volna őt is az éjszaka kellős közepén.. Takarodjon!!!

Sajnálom apukád és téged is, hogy ilyen szardarabok képesek ezt tenni veled, remélem eszed ágában sem áll együtt maradni a 'barátoddal' mert akkor nem vagy normális..

2011. júl. 7. 14:30
 17/23 A kérdező kommentje:

Na a beszélgetés megtörtént.

Egy fél óráig tagadták de aztán bevallottak mindent mert mondtam nem lesz belőle gond.És hát még szarabb érzés mert 9hónapja össze jártak miközben 1,5éve ismerem a barátom (most már volt).A barátom kidobtam de kért pár nap haladékot hogy ne rakjam ki de össze cuccoltam neki és elküldtem.A testvéremről meg szó se essék még megbánás jelét sem láttam rajta.Neki mondtam hogy egy időre felejtsük el egy mást aztán kidobtam utána öt is

2011. júl. 7. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Jézusom, őszintén sajnálom, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve. Azt mondom neked, szedj össze egy kis pénzt és utazz el egyedül/barátnőkkel ha máshova nem, hát a Balcsira! Gondolom nagyot csalódtál bennük. (kilenc hónapja?! durva).

Mondjuk én tuti megbosszulnám ha a barátom nem is, de a húgomat. Hívd fel és mondd meg neki, hogy most jössz a nőgyógyásztól, elkaptál valamit - és te senki máson nem voltál az exeden kívül. Megérdemli szerintem, egy érzéketlen r.banc, már ne is haragudj.

2011. júl. 7. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 14:30-assal!

Ha én megláttam volna őket az ágyba, akkor biztos a lányt hajastól téptem volna ki az ágyból, majd jól pofánb.asztam volna egy lapáttal, és jól kirúgtam volna a házból. A pasit is ugyanígy! Hát nagyon nyomorékok! Nagyon sajnálom, hogy ilyen állatok vesznek téged körül.:( De remélem, hogy következőre megtalálod azt, aki megérdemli a szereteted. Egyébként Édesanyád mit szólt a dolgokhoz? Vagy nem is tudja?

2011. júl. 7. 18:58
 20/23 A kérdező kommentje:

Az a borzasztó hogy 1hete voltunk Horvátországba a párommal így nem maradt egy vasam se 10.-én kapok fizetést is és addig 20000Ftból kell megélnem:(

ÁÁ anyunak nem akarom elmondani mert szerintem agyvérzést is kapna.Főleg hogy a húgom a nagy kedvenc a családban mert hogy ö a legkisebb.:(

Valahogy majd csak kiheverem remélem.De már most annyira hiányzik a volt barátom hogy iszonyatos de semmiképpen sem fogom vissza hívni magamhoz

2011. júl. 7. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!